DET KÄNNS SOM ATT HAN LÄMNAR MIG

På torsdag ska den här mannen jag träffar resa till Gotland i fem dagar.

Det är vid sådana här separationer som mina inre sår blir tydliga. Jag känner Oro. Ilska. Förtvivlan. Jag saknar honom redan nu, fast att vi sågs idag. Ska ses ikväll. Sedan jag fick beskedet om resan har jag inte varit mig själv.

Först kom impulsen att följa med. Problemet är att han ska hålla till på en pluttliten syster ö till Gotland. Att bo på en öde ö har jag verkligen inget psyke för just nu, så mitt boende skulle bli i Visby som åtminstone är en stad. Men ju fler hotell jag kikade på desto fånigare kände jag mig. Jag vill verkligen inte till Gotland.

När jag fastställt att Gotland är otänkbart för min del tänkte jag att jag bokar in en helt egen resa. Till Rhodos. Eller Ibiza. Den destination som låter värst i en mans öron får det bli. Han ska straffas för det här.

Jag njuter av min plan en kort stund. Sen blir jag sorgsen. Insikten om hur elak jag är gör att jag tappar hoppet. Jag skäms över att jag är så missunnsam och självisk. Jag önskar verkligen att jag kunde ge honom ett äkta leende och säga att jag är glad för din skull, ha så kul!

I någon dold vrå inom mig tycker jag egentligen att det är bra att han gör något slags anspråk på sitt eget liv. En man som inte respekterar sig själv tappar jag ändå respekten för. Ge mig lillfingret och jag tar definitivt hela armen.

För några år sen fick jag ett råd av en vis kvinna; När du inte vet hur du ska förhålla dig i en situation, gör det som är det mest kärleksfulla, både för dig och för motpartnern.

Jag är i allra högsta grad medveten om vad som är det mest kärleksfulla i situationer som Gotland. Jag vet precis hur jag bör agera. Hur jag bör. I stundens hetta tappar jag dessvärre all logik.

Samma stund som resan vart fastställd kände jag mig avvisad. Övergiven. DU LÄMNAR MIG. Jag blir Dumbo som fått sitt hjärta i spillror när han tvingats skiljas från sin mor.

 
Den här mannen säger att han förstår mig. Att han är likadan med seperationer. Han skulle förmodligen uppleva det skitjobbigt om det var jag som skulle resa iväg. Han är dessutom inte supersugen på att åka till Gotland nu när vi har träffats.

Det kan möjligen vara så att han också tycker det är lite mysigt att jag visar mycket känslor kring det som sker mellan oss och den här resan. Jag är däremot rädd för mitt beteende. Jag är rädd för hur mina starka reaktioner kan komma att ställa till det i framtiden.

Ibland har jag trott att min brutala seperationsångest är botad. Men det är ju för att jag alltid är singel.

Om jag kunde skulle jag dölja den här sidan av mig själv. För jag vet sannerligen vad som händer inuti mig samma stund som någon annan projicerar sitt skit på mig. Först blir jag ledsen. Men det tar inte många projektioner innan förälskelsen går över till avtändning.

Eftersom vi är nykära har jag några psykbryt till godo. Men förtrollningen kan brytas väldigt fort. Och när förtrollningen är bruten, då är den bruten. Det gäller att passa sig. Dumbo förvandlas lätt till Magica De Hex.

 

 

 

Kategori: , KÄRLEKSKRANK; Taggar: fårö, gotland, kärlek, otrygg ambivalent anknytning, projicera, relationer, seperationer, seperationsångest;

"PORRUTSTYRSLAR"

Idag är det skola igen. Jag har inte velat definiera i text vilket obehag jag kände inför kursen efter uppropet i onsdags. Då får man väl IG ifall texten kommer fram!

Igår gick jag på stan, ville hitta några nya sjyssta plagg så att vistelsen i skolan känns frisk och uppiggande. Jag sa till den här mannen som jag träffar att jag skulle hitta nån snygg skoluniform. Kjol, skinnstövlar och sånt. Han blev förlägen. Han vill att vi ska hålla oss till porrutstyrslar i sovrummet.

Jag har svårt att förstå vissa grejer med män. Det finns inget särskilt i klädväg hos männen som får mig att börja tänka på sex. Visst, det kan vara hett med snubbar i sånna där verktygsbrallor, det var trevligt förra sommaren när det stod några på ställningar utanför mitt fönster och hamrade.

Men det får mig knappast att tänka på kinky games. Jag har ju köpt den här boken “Män är från mars kvinnor är från venus” med John Gray. Jag ska börja läsa den. Men skoluniformen vill jag ha ännu mer nu. Kan inte riktigt förklara varför ;) Stövlarna står hemma och doftar nytt skinn.

Förövrigt så är det skönt med måndag. De ställen jag gillar att sitta och skriva på öppnar tidigt, alla affärer är öppna, staden är i ruljangs! Idag ska man vara tacksam. Jag är tacksam för att jag är snygg!

149 selfies senare.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: KÄRLEKSKRANK Taggar: SKOLA, kinky, män är från mars kvinnor från venus, männen, porrutstyrslar, sex, skolflicka, snubbar, snygg;

EN WEEKEND I BROMMA

Jag ligger uppvaknad i en säng någonstans i Bromma. Jag fattar knappt vart jag är för det var så krångligt att ta sig hit. Jag åkte hit i fredags (till den här mannen) och nu är det söndag och jag har inte varit hemma en enda gång. Väldigt olikt mig.

Jag reser ogärna utanför Södermalms gränser och när jag väl gör det brukar jag få en klump i magen av hemlängtan efter två timmar.

Det där är nån orosgrej jag har. Aldrig någonsin att jag vill sova borta, men nu i helgen har jag gjort det och det har gått bra. Det ska bli fint att komma hem till söder idag men det är inte så att det värker i hela mig av trygghetstörst.

Igår blev jag orolig när jag höll på att inte få min obligatoriska morronlatte. Det är minst 2-3 kilometer till närmsta affär, men vi kunde som tur var köra till nått kafé som tack och lov hade öppet.

Den här morgonen var jag bättre förberedd, en sån här espresso ICE duger fint! Just nu är den här mannen ute på sin bantningsrunda medan jag ligger i sängen i en ljuvlig tystnad.

 ♥ Njut varje minut ♥