"PORRUTSTYRSLAR"

Idag är det skola igen. Jag har inte velat definiera i text vilket obehag jag kände inför kursen efter uppropet i onsdags. Då får man väl IG ifall texten kommer fram!

Igår gick jag på stan, ville hitta några nya sjyssta plagg så att vistelsen i skolan känns frisk och uppiggande. Jag sa till den här mannen som jag träffar att jag skulle hitta nån snygg skoluniform. Kjol, skinnstövlar och sånt. Han blev förlägen. Han vill att vi ska hålla oss till porrutstyrslar i sovrummet.

Jag har svårt att förstå vissa grejer med män. Det finns inget särskilt i klädväg hos männen som får mig att börja tänka på sex. Visst, det kan vara hett med snubbar i sånna där verktygsbrallor, det var trevligt förra sommaren när det stod några på ställningar utanför mitt fönster och hamrade.

Men det får mig knappast att tänka på kinky games. Jag har ju köpt den här boken “Män är från mars kvinnor är från venus” med John Gray. Jag ska börja läsa den. Men skoluniformen vill jag ha ännu mer nu. Kan inte riktigt förklara varför ;) Stövlarna står hemma och doftar nytt skinn.

Förövrigt så är det skönt med måndag. De ställen jag gillar att sitta och skriva på öppnar tidigt, alla affärer är öppna, staden är i ruljangs! Idag ska man vara tacksam. Jag är tacksam för att jag är snygg!

149 selfies senare.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: KÄRLEKSKRANK Taggar: SKOLA, kinky, män är från mars kvinnor från venus, männen, porrutstyrslar, sex, skolflicka, snubbar, snygg;
Lili:

Fattar inte riktigt det där heller. Mitt ex tyckte inte jag skulle "porra till mig" offentligt heller. Sådant gör mig sur, jag har väl på mig vad jag vill. Dessutom är det ändå bara en manligt normerande blick som bestämt att t.ex. "skolflickor" är sexigt.

Kommentera inlägget här: