JAG ÄR HELT FÖRSTÖRD

Knappt utan avbrott har jag konsumerat Bachelor i två dagar. Jag använder dygnetruntlinser. Men i morse kunde jag inte öppna ögonen för det gjorde så ont. Att få ut linserna var ett helvete för de hade sugit sig fast så hårt i ögongloben, det sved och jag var rödspräng i ögonen innan jag var klar. Jag har aldrig varit med om nåt likande men jag är övertygad om att det har med min Bachelor-hysteri att göra. 

Idag låg jag fortfarande i sängen när klockan var tolv på dagen. Det enda jag kunde tänka var att det här är en äcklig dag och att jag inte vill ha med någon att göra.

Vid ett igår natt blev jag förbannad på min man när han tyckte att jag skulle släcka. Jag hade kollat klart på alla 17 avsnitt av Bachelor (på två dagar) men min hjärna gick på högvarv och jag låg med tänd lampa och stirrade in i väggen. Jag går och lägger mig när fan jag vill. Jag som är beroende av rutiner för jag får sömnstörningar väldigt lätt hade börjat tänka om.

När jag väl somnade drömde jag att någon erbjöd mig en iktorivilburk. Jag tog tacksamt emot den och började äta piller igen som jag hade gjort med godispåsen och dippen samma kväll. Jag hoppas att tvn ska ramla ner i golvet och gå sönder. Aldrig igen kommer jag att köpa något så fördummande som en tv. Att fly vardagen kan man ju göra hur mycket man vill, men om det kolliderar med ens förmåga att fungera är det dags att tänka om. Det finns inget som får mig att må sämre än när jag prioriter fel och struntar i åtaganden.

Igår när jag närmade mig sista avsnittet av Bachelor föreslog jag till mannen att vi skulle börja titta på Bachelorette tillsammans (Bachelorette = kvinna som dejtar 24 män istället för vice versa). Men nu har jag kommit fram till att det inte är någon bra idé att påbörja en ny säsong med någonting. Just nu har jag streaming förbud. Om jag ska följa något blir det veckovis. Ikväll släpps ett nytt färskt avsnitt av Bachelor på Tv4 Play. Näst sista avsnittet innan säsongen är slut och den där Pär har valt sin kvinna. Efter det är Bachelor-resan slut.

Datorn är ju kopplad till tvn. Jag funderar på att slänga hdmi-kabeln? Stänga alla dörrar.
 
 
Kategori: Taggar: Bachelor, TV4 Play, bachelorette, beroende, besatt, godis, hdmi, iktorovil, linser, streama, tv program, tv-serier;
Natalie Salazar:

aaah torkade linser är fan ingen hitt :|

Svar: Eller hur.
SKRIVDIVAN

Kommentera inlägget här: