BRA SAGT

 
 
 
Kategori: Taggar: BRA SAGT, citat, sägelser;

MÅNADENS "HÄRLIGASTE" DAG

En dag i månaden drabbas jag av kronisk trötthet. Förutom att jag blir överjävligt katastroftrött får jag huvudvärk och min röst blir seg och släpig och jag verkar drogad. När den här dagen infaller spelar det ingen roll hur mycket kaffe jag dricker, om sömnen varit bra eller om jag fixar bästa vitaminbooze smoothein, det har heller ingen betydelse om jag träffar de härligaste människorna jag vet. Det brukar ta ungefär en halv dag av hat och negativitet innan jag fattar att dagen är kommen. Och det slår aldrig fel. För jag har bästa appen som är så bra för oss tjejer, de flesta vet säkert redan om den, Period Tracker, den håller stenkoll på vart man befinner mig i “cykeln” och min helvettesdag inträffar alltid under ägglossningen. Alltså ungefär två veckor innan mens, så det är nu jag ska se till att bli befruktad om jag vill bli med barn. 

 
Vad jag vill säga med bilden? För det ser ju ut som att jag njuter lite? Haha. Det enda roliga jag har orkat göra idag är att fota mig själv.
 
Kategori: SITUATIONEN Taggar: app, cykel, kroniskt, mens, period tracker, trött, ägglossning;

DEN HÄR MUSIKALEN FÅR MAN INTE MISSA

Jag stod och väntade på tunnelbanan och fick syn på den här! Jag minns att Kristina från Duvemåla sattes upp i Stockholm för typ 20 år sen? Jag såg den aldrig men jag har lyssnat en hel hel del på musiken.

 Den här gången tänker jag slå till! 
 
"Du måste finnas" låt ur musikalen Kristina från Duvemåla.
 
Här kan man köpa biljetter.