MÅNADENS "HÄRLIGASTE" DAG

En dag i månaden drabbas jag av kronisk trötthet. Förutom att jag blir överjävligt katastroftrött får jag huvudvärk och min röst blir seg och släpig och jag verkar drogad. När den här dagen infaller spelar det ingen roll hur mycket kaffe jag dricker, om sömnen varit bra eller om jag fixar bästa vitaminbooze smoothein, det har heller ingen betydelse om jag träffar de härligaste människorna jag vet. Det brukar ta ungefär en halv dag av hat och negativitet innan jag fattar att dagen är kommen. Och det slår aldrig fel. För jag har bästa appen som är så bra för oss tjejer, de flesta vet säkert redan om den, Period Tracker, den håller stenkoll på vart man befinner mig i “cykeln” och min helvettesdag inträffar alltid under ägglossningen. Alltså ungefär två veckor innan mens, så det är nu jag ska se till att bli befruktad om jag vill bli med barn. 

 
Vad jag vill säga med bilden? För det ser ju ut som att jag njuter lite? Haha. Det enda roliga jag har orkat göra idag är att fota mig själv.
 
Kategori: SITUATIONEN Taggar: app, cykel, kroniskt, mens, period tracker, trött, ägglossning;
Henry:

Riktigt snygg selfie😀

Henry:

Riktigt snygg selfie😀

Henry:

Riktigt snygg selfie😀

Svar: TACK GULLE!!
SKRIVDIVAN

ExklusivaMoi:

skit bra taget bilder alltså =)... riktigt snyggt!!
Hummm det där med besvär av olika slag med sin kommande "kvinnorsak"... wtf mens ffs, vi är ju ändå 2000-talet!!
Jag är glad att jag är lindrat från dessa, förstår ingeting med alla dessa symptomer som många av mina medsystrar får... min kommer och går typ!! Lätt å enkelt och har som längst max 5dagar *S* Sen är det bara att vänta in till nästa gång =P...

Kommentera inlägget här: