TRÄNING OCH GALNA INSTRUKTÖRER

/ gym, instruktör, träning / Permalink / 4

VART ÄR MR J?
I ungefär 2 månader har jag gått på Mr J’s klockrena rump-pass varje fredag. Men de två senaste fredagarna har han inte varit där. Istället har vi fått en kvinna som kör ett helt annat pass. Hon är okej. Men jag gillar inte förändringar. Nu har jag skapat mig den här fredagsrutinen och regisserat mitt liv kring den. Och då blir det såhär. Det jag gillar med Mr J är att han kör högintensivt från början till slut, fullt ös, många enkla rörelser bara med kroppen. Och skön musik. Musiken är viktig och jag älskar när han sjunger med! Om han inte dyker upp nästa fredag tänker jag fråga vart han har tagit vägen.

EN GALNING
Jag har bara haft ett regelbundet gym-pass tidigare i mitt liv. Jag minns inte vad instruktören hette men han var inte klok nånstans. En militant. Första gången jag och en tjejkompis klev in genom dörrarna till hans pass (något sena) tittade han på oss skeptiskt. Sa att vi troligen hade kommit fel, det här är inte aerobics. Han sa att det här passet inte var något för veklingar och att han inte ville ha oss där om vi inte var seriösa och tänkte följa anvisningar. Vi såg på varandra oroligt, men det kändes ju sämst att visa sig svag och gå därifrån. Så vi körde. Det var intensiva styrkeövningar, jag tror passet hette Tabata. Varje gång någon slackade efter eller tog smyg-vilor, fick “slackern” ställa sig upp och titta på medan vi andra gjorde straff- armhävningar. Det var utmaningar och det var tävlingar om vem som var mest uthållig. Min kompis droppade av efter ett par veckor. Men jag fortsatte. Gick där i flera månader sen kom studier emellan.

BOOT CAMP
Jag och en annan vän var sugna på att köra Boot camp förra hösten (högintensiv militär-liknade träning under en bestämd tidsperiod). Jag kollade upp utbudet, läste på, såg bilder på instruktörer, och upptäckte till min förtjusning att den här Tabata-dåren fanns med på en av bilderna som Boot camp instruktör! Tyvärr blev det aldrig nån Boot camp för jag var i så dåligt fysiskt skick och behövde ta en paus från träningen. Men nu är jag i bättre hälsa! Jag har ingen Boot Camp inplanerad med det vore kul att köra inom det närmsta året.

 
#1 - - Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Kul :D. Jag skulle vilja börja gymma men blir aldrig av. Alltså jag vet ju hur glad man är när man väl gör det.

#2 - - ensekundtusentankar.blogg.se:

Jag läääängtar tills jag får tummen ur arslet! Älskar ju att gå på pass och träna!

#3 - - Ikas USA:

Vilken besvikelse när man gillar och vant sig vid en instruktör, och så slutar han komma! Hoppas att han är tillbaks nästa fredag. Jag är också en sån som ogillar förändringar:) Kan också tillägga att jag blir sjukt inspirerad till att komma i gång med träningen nu!

Svar: Vad härligt! Kör på! Jag har upptäckt att det tar lite längre tid än vad jag trodde att *komma i form*, så det bästa är att bara sätta igång.
SKRIVDIVAN

#4 - - ExklusivaMoi:

ÄLSKAR Boot camp ^^... det skall vara skämpigt tycker jag, HAHAHHAA! Körde jag jämt när jag skulle mönstra <33
Det behövs ju galningar för att komma något vettigt men det handlar också om att vara "hårfint" *S* Fast i dessa övningen är det meningen att det ska vara aningens extremt än vanligt samt att det är lite som i "biggers loser"- ibland måste man vara hård å bestämd för att komma något vart...
kramen damen<3

Svar: Skämpigt. Hahaha bra ju !!! aaaa jag har svårt att utmana mig själv på egen hand därför blir effekten så bra för mig när jag har ett litet psykfall som står bredvid och skriker.
SKRIVDIVAN

Till top