DET JAG EGENTLIGEN SÖKER HOS EN PARTNER

/ Permalink / 3

Helst av allt skulle jag vilja träffa en partner som är vegetarian. Någon som är politiskt medveten och delar mina grundvärderingar kring djur och människovärde och vad som är viktigt i livet. Någon som är passionerad och erotiskt lagd - utan att vara en gränslös porrskadad sexist. Gärna någon som också gillar att skriva eller som ägnar sig åt något annat konstnärligt, kreativt. Någon som är lojal, trogen. Och som har integritet. Med integritet menar jag någon som känner sig själv. Som står upp för sig själv. Sina åsikter. Någon som är vad den utger sig för att vara. En genuin person helt enkelt.

“Prinsen” har inget av ovanstående.

#1 - - Annukka:

Jag hade tusen kriterier som jag tyckte var viktiga. Tror inte att mannen i mitt liv uppfyller dem i första hand. Han är helt annorlunda, jag har aldrig varit intresserad av hans typ... om man är själv "komplicerad" finns det en risk att man dras till problematiska människor. Jag tycker att det är väldigt viktigt att ens partner är snäll, glad, pålitlig, ödmjuk men med frisk självkänsla. Det räcker långt...

#2 - - ExklusivaMoi:

HAHAHHA " utan att vara en gränslös porrskadad sexist"- fasiken vad jag flabbade åt den meningen ^^... meeen så sant så! För tillfälligt så är jag inte så pepp för någon partner alls nu *ensamvarg* om det inte råka var en i hundformat, mellan och uppåt! Finns sååå mycket fina fördelar med att leva själv och dem är jag inte villig ännu att släppa för att släppa in en annan i min vardag =P... känns mer krångel å jobb med att tänka mer än bara sig sj liksom!
Men jag önskar och hoppas att du en dag finner den person som du verkligen känner dig värdig till, både för dig sj och att den andre är det åt dig<3 Tyvärr får man kyssa många äckel paddor innan den verkligen prinsen kommer...

Svar: många äckelpaddor? hahaha älskar hur du skriver
SKRIVDIVAN

#3 - - Anonym:

Han var ju aldrig någon prins, han va en fantasi något din hjärna hade fabricerat lika mycket som han hade bedragit dig, bedrog du dig själv. Du ville så gärna att de här vackra skalet skulle vara prinsen!! Du ville så gärna kunna vakna upp till något så vackert att du inbilla dig själv att han va en prins! Ibland blundar man för allt som är fel! Just för de ytliga och just sexet är så bra! Tyvärr!

Till top