DU HAR ALLTID SÅ BRÅTTOM

Livsrapport / Permalink / 0

Hallå är det någon som känner till Singelpodden? Jag gjorde inte det men igår såg jag att jag hade fått nya besökare från en främmande länk. Naturligtvis klickade jag på länken och så hittade jag det här inlägget om mig själv. Jag blev så rörd och glad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen 

På tal om singel. Om man är intresserad av att para ihop sig själv med en kvinna så har jag upptäckt ett utmärkt forum där det finns fina och trevliga sådana. Bikramyoga. I en sal av trettio kvinnor finns det ungefär fem män. Så utbudet är enormt. Är man dessutom en man har man oddsen på sin sida. 

Yogastudion är liten och intim, folk hänger kvar efteråt, sitter i små högar och småsnackar med varandra medan de väntar på lediga duschar och mer utrymme i omklädningsrummet. Efter nittio minuters blöt yoga, iklädd endast små tygbitar, är man rätt avskalad också. Så det lär inte vara så komplicerat att sitta där på golvet, pusta ut och känna samhörighet tillsammans med andra fuktiga kroppar, om man skulle vilja.

Jag småsnackar naturligtvis inte med någon. Jag hatar att stå i kö och jag är alltid först ut ur yogasalen. Plus att jag håller på att svimma av hunger efteråt. Jag har aldrig förstått mig på folk som dröjer sig kvar. I skolan var det alltid en stor grupp som skulle stanna kvar i klassrummet fast att man hade slutat för flera minuter sen. När jag slutar från något vill jag alltid dra därifrån.

Fördelen för “kvardröjarna” är ju att de knyter band. De kommer varandra närmare och utvecklar någon slags gemenskap. För några år sen i ett annat sammanhang var det någon som sa, Jeanette, du har alltid så bråttom, vad har du bråttom till???

Jag ba, eh… jag vet inte.

Till top