KÄNSLAN AV ATT KOMMA HEM

, Livsrapport / Permalink / 1

Idag vaknade jag klockan 06:00. Jag älskar att vakna tidigt. Jag låg vaken i sängen och filosoferade den första timmen, för jag visste inte hur jag skulle bevara denna vackra morgongåva. Det var mörkt ute. Det börjar bli mörkt nu. Jag hoppas att jag hinner bli ljusare, innan det blir för mörkt.

För att snabba på processen köpte jag ett Bikramyoga kort igår. Yoga i en fyrtio graders uppvärmd sal. Jag har längtat i över ett år efter att få börja yoga igen, men aldrig tagit mig för. Märkligt med den där känslan som alltid infinner sig när jag sätter min fot i en yogastudio, känslan av att komma hem. Även om jag är orörlig i positionerna, så känner jag mig aldrig dum och bortkommen i yogan, som jag oftast gör på gymmet.

Mitt första blogginlägg som jag droppade på Facebook var ett inlägg om Bikramyoga. Då började jag med Bikram för att jag behövde få utrensning från kemikalier och gifter efter den sinnessjuka tiden som varit. Lite så känner jag nu med. Jag känner mig smutsig. Besudlad. Och jag vill bli ren.

Morgonen startar jag med kokad, färsk ingefära. Klockan är 07:45. Nu ringde min väckarklocka. Vad osoft det är att höra den tjuta när man redan är vaken. Nu ska jag gå duscha. Ha en fin dag!

#1 - - Annukka:

Heja på dig, bra att du skaffat yogakort! Jag tror på fysiska motionens kraft. I mörkret syns även en liten ljusglimt tydligt...

Till top