SKA JAG LOGGA IN PÅ TINDER?

/ Permalink / 1

I taxin hem undrade jag vad jag skulle göra nu. Jag var fortfarande i chock, hade svårt att förstå att det som hänt de senaste timmarna faktiskt hade hänt. Hade största smällen kommit än, eller är det nu jag blir galen? Hur ska jag göra med bloggen? Stänga ner? Vad ska jag hitta på för anledning till varför det tog slut? Bara kort säga att han var för sjuk för min smak?

Jag skulle naturligtvis inte berätta det här för någon. Alltså inte någon. Folk skulle tycka att jag är så blåst. Korkad.

Han hade ljugit om det värsta, det heligaste och det vidrigaste som man kan ljuga för mig om. Varje gång jag blev tveksam till om han var drogfri, eller tyckte att han han verkade skum, hade han förklaringar, också var det ju “Zyprexan” han gick på, ja då blir man ju slö. Han brukade säga:

“Det är det som är bra med mina diagnoser; Jag kan inte ljuga, så man kan alltid vara säker på att jag talar sanning. Och när jag väl har bestämt mig för något, då blir det det så”.

Jag köpte aldrig de där argumenten. Men de fick duga. Jag tänkte att han kanske kommer återfalla snart. Och då är det slut mellan oss. Men att han forfarande gick på skiten, nej det trodde jag inte. Även om det förklarar en hel del såhär i efterhand.

Fortfarande i taxin. Det kommer bli så tomt nu. Ska jag logga in på Tinder? Nej, ingen bra idé. Våran relation varade i en månad, så då kanske det kommer ta ungefär lika lång tid att läkas från det här? Jag får logga in på Tinder igen om en månad.

#1 - - Annukka:

Det låter så för mig att du ska vara väldigt glad över att du fick veta sanningen om honom i så tidigt skede! Ingen skada skedd. Låter tråkigt men så är det. Hör det inte till "missbrukarpersonligheten" att man ljuger? (Alltså om man är inne i missbruket iaf). Plus att man skyller på allt och alla och inte ser sin egen del i någonting. Ingen drömperson att leva med!

Till top