DET KOMMER ATT SKE EN DEL FÖRÄNDRINGAR

Hallå vänner och ovänner!

Jag vet ärligt talat inte om jag kommer att fortsätta blogga framöver.

Jag har haft någon slags hat-kärlek till bloggandet redan från början. Ofta känt mig oerhört kluven till att berätta om mitt liv. Göra det till allmän beskådning. Men jag älskar att skriva alldeles för mycket för att låta bli. Och det är ju fantastiskt att bli läst. Även om det aldrig har varit därför jag skriver.

Min ambition är att göra något annat med mitt skrivande.

Och för att kunna göra detta "annat" behöver jag välja bort något. En del av mig känner också att jag kanske är klar med att ha en personlig blogg. Bloggen har tjänat sitt syfte. Och det är så vackert när jag tänker på det– att jag blir alldeles tårögd.

Vi vet ju att jag lider av separationsångest så jag kommer inte att stänga ner något på riktigt. Inte göra det slutgiltigt. Jag kommer nog fortsätta att uppdatera, men inte på samma sätt som tidigare. Jag förstår att en sådan oregelbunden blogg snabbt glöms bort.

Jag hoppas att du som vill fortsätta att läsa det jag skriver lägger till mig på Instagram: @skrivdivan. 

Där kommer jag säga till om bloggen uppdateras och kanske lägga upp lite annat. Jag älskar er alla.

I år fick jag en tidig julklapp. Den bästa på många år.

JAG SAKNAR ER

Jag sitter på Starbucks i min ensamhet och är sentimental. Jag tänker på gamla vänner. Vänner som jag inte träffar längre. Vänner som jag inte kan ha i mitt liv, återuppta kontakten med, även om jag skulle vilja. Jag tänker också på vissa personer där det kanske fanns mer än vänskap, men där det aldrig gavs utrymme att utforska vad våra band egentligen stod för. De få personer som på riktigt trängt in mitt hjärta har aldrig hittat ut därifrån. 

Gamla band som aldrig går av, jag tänker på er idag. Som fan.

JAG ÄR INTE PÅ TOPP

Kreativiteten har avstannat och så har också mitt eget skrivande. Det har hänt något. Så just nu har jag ingen energi över till annat än att gå upp på morgonen, åka till jobbet, vara där, åka hem och försvinna i sängen framför nån serie. En livstil som verkligen inte är jag. Mitt vanliga tankemönster som hela tiden vill saker och ständigt är på G – är dött. Jag kanske berättar vad som har hänt när jag kommit ut på andra sidan men just vill jag hålla det för mig själv.

Det här tittar jag på just nu:
Bonde söker fru
Bachelor
Wentworth
Tjockare än vatten
Gåsmamman

Och ikväll är det såklart Idol :) Ha en fin dag.