DET KOMMER ATT SKE EN DEL FÖRÄNDRINGAR

Livsrapport / Permalink / 6
Hallå vänner och ovänner!

Jag vet ärligt talat inte om jag kommer att fortsätta blogga framöver.

Jag har haft någon slags hat-kärlek till bloggandet redan från början. Ofta känt mig oerhört kluven till att berätta om mitt liv. Göra det till allmän beskådning. Men jag älskar att skriva alldeles för mycket för att låta bli. Och det är ju fantastiskt att bli läst. Även om det aldrig har varit därför jag skriver.

Min ambition är att göra något annat med mitt skrivande.

Och för att kunna göra detta "annat" behöver jag välja bort något. En del av mig känner också att jag kanske är klar med att ha en personlig blogg. Bloggen har tjänat sitt syfte. Och det är så vackert när jag tänker på det– att jag blir alldeles tårögd.

Vi vet ju att jag lider av separationsångest så jag kommer inte att stänga ner något på riktigt. Inte göra det slutgiltigt. Jag kommer nog fortsätta att uppdatera, men inte på samma sätt som tidigare. Jag förstår att en sådan oregelbunden blogg snabbt glöms bort.

Jag hoppas att du som vill fortsätta att läsa det jag skriver lägger till mig på Instagram: @skrivdivan. 

Där kommer jag säga till om bloggen uppdateras och kanske lägga upp lite annat. Jag älskar er alla.

I år fick jag en tidig julklapp. Den bästa på många år.
#1 - - ExklusivaMoi:

Allting har ett slut och även med bloggeriet, saker som händer i livet som är viktiga att ha som prio =)... förståeligt!
Ta hand om dig tjejen, kramar<3

Svar: Tack 😊❤️
Jeanette Polsäter

#2 - - Anonym:

Din blogg och ditt skrivande har inspirerat och peppat mig nått otroligt under de senaste halvåret då jag har varit sjukskriven. Kommer verkligen sakna dina inlägg. Tack för att du inte lägger ner bloggen helt. Jag önskar dig lyckatill med dina nya spännande utmaningar :)

Svar: Blir så otroligt glad och rörd av att läsa detta, tusen tack! Du gjorde min morgon 😊❤
Jeanette Polsäter

#3 - - ExklusivaMoi:

GOD FORTSÄTTNING på dig<33
Du får hojt in hos mig då å då, särskilt om du har klottrat något hos dig själv!!! Har ju inte instagram så jag får ikke veta nåå ju, missing yaaa here!!

#4 - - Anonym:

Är du gravid?:)

#5 - - Mikael Mansén:

Hej.
Vill du kika på någon av mina böcker?
www.mikaelmansen.se

#6 - - Arletta Ellington:

Ja, att skriva blogg är inte det enda jag blir lycklig av i alla fall. Det är ju allt det som jag blir lycklig av som gör att jag ill lägga tid på att skriva. Att läsa, ja. Helst böcker som lockar mig att reflektera, fråga, pröva udda tankar - och där jag kan skriva i marginalen. Jag behöver inte resa långt för att bli lycklig. Men resa - ja. Till platser kanske helt nära där jag aldrig varit förut. Och att arbeta fysiskt. Fast inte för pengar utan för resultatet - vinterved till exempel.
Vad ska du göra när du inte ska skriva? Ja det är kanske en hemlighet - men typ? På ett ungefär?

Svar: Jag älskar också att läsa! Men har inte förmått mig att göra det på länge. Tanken var att jag skulle lägga tid på ett längre skrivprojekt när jag slutade blogga. Men ganska direkt efter att jag beslutat mig för det avstannade all kreativitet. Det jag verkligen gillar med att blogga är det spontana formatet. Det håller igång flödet!
Jeanette Polsäter

Till top