MIN NYA TV-SERIE

/ TV-, avsnitt, cmore, kvinnofängelse, orange is the new black, tv serie, tv-serier, wentworth / Permalink / 5

Jag måste dela med mig av TV-serien som behåller mig i inomhus just nu. Jag kommer ihåg när det rådde en hysteri kring den Amerikanska TV-serien Orange is the new black som utspelar sig i ett kvinnofängelse, jag såg några avsnitt men sögs aldrig in. Lite för snällt och mjäkigt. När jag slog på TVn häromdagen landande jag mitt i TV-serien Wentworth, en Australiensk produktion som också utspelar sig i ett kvinnofängelse, ärligt talat jag har ALDRIG kunnat landa mitt i ett avsnitt av någonting och fastna. Men denna gång fick jag mer-begär direkt och har på tre dagar sätt två säsonger och nu har jag en säsong kvar. Jag gråter en skvätt nästan varje avsnitt för att jag blir berörd.

Wentworth går att hitta lite här och var på nätet. Såg nyss att den även finns på CMORE.

 

 

#1 - - Netti Starby:

Den där serien måste jag se! Kram

Svar: Underbar! Nu har jag dessvärre sätt alla säsonger så behöver en ny serie ;)
SKRIVDIVAN

#2 - - Livet i USA:

Måste kolla in! Fastnade inte heller för OITNB, tröttnade efter första säsongen.

Sv: Jag älskar både Florida och Texas, men på olika sätt... Vi har ju familj och vänner i Houston så det gör ju att vi lutar på Houston för tillfället.

Svar: Jaaa.... you'll love Wentworth ;)
SKRIVDIVAN

#3 - - Emmelie:

Å, det kanske vore en bra serie att börja kika på. Vi är just nu inne på Skandal men jag vet inte om jag fastnat ännu.. :-)

Svar: Den har jag inte hört talas om säg till och det är något att ha! Jag har precis sätt klart alla säsonger av Wentworth och söker ny serie att kramas med.
SKRIVDIVAN

#4 - - Lili:

Tack för tipset, ska kolla in!

#5 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Tack för tipset, får kolla in den! :)

Svar: Ja gör det!
SKRIVDIVAN

Till top