HISTORIEN BAKOM MINA RÖDA TÅNAGLAR

Jag har förberett mig inför dagens hemkomst. Mannen vill att jag alltid ska ha röda tånaglar så nu har jag fått dem extra fint målade. Man kan säga att mina röda tånaglar var det som förde oss samman när han förra sommaren gav mig en uppgift som jag slutförde. 

Det började med att vi hängde i mariaparken sommaren 2015. Jag brukade spendera många timmar där när det var sol och han brukade vara där också. Eftersom vi visste vilka båda var även om vi inte kände varandra så var det lätt att börja snacka och timmarna flöt på. När någon av oss var tvungen att gå så fortsatte vi chatta på Facebook. Det var väldigt rörigt i mitt liv vid den tidpunkten, i hans också och vi brukade skämta om vårt elände.

Han var aldrig uppenbart flirtig men jag undrade vad han hade för avsikter. Vad hade jag för avsikter. På dagarna gick jag strategiskt till parken och spejade efter honom, när vi såg varandra försökte jag alltid se förvånad ut. Vi höll på sådär i några veckor och det började kännas som vi hade någonting, även om jag inte var helt säker för han var hela tiden neutral.

Men det var en dag när vi satt där i parken, den här gången ett helt gäng, jag hade anslutit mig ganska precis när en kompis till honom sa att det var dags att gå. Vi som inte hade hunnit prata någonting alls. De reste sig upp från gräsmattan och de båda sa ett allmänt hej då till oss som satt kvar och jag kände mig besviken. Men när de hade gått några meter vände sig mannen om och tittade rätt in i mina ögon.

Den kvällen eskalerade vårt chattande. Han kom på idén att han skulle bli min mentor så att jag skulle få ordning på mitt liv. Han sa från och med nu är jag din vägledare och jag har ett viktigt budskap till dig, men du kommer att behöva få det varje dag framöver. Jag roades och hakade på, jag sa att jag är mycket duktig på att följa anvisningar och han sa bra för jag är väldigt bestämd. Min första uppgift skulle vara att måla tånaglarna röda och skicka en bild när jag spretade med tårna. Jag skrattade så mycket när jag försökte få till det med lacket att jag höll på kissa på mig.

Även om mentorsgrejen var ett skämt så gick det inte att ta tillbaka någonting efter att jag skickat bilden på mina nymålade tånaglar. Jag ville inte ta tillbaka nåt heller, men jag var extremt nervös när jag vaknade för om några timmar skulle han komma hit, minns att jag tänkte om det här visar sig bli ett stort misstag, så får det bli det. Jag var tvungen att ha honom idag. Han dök upp på avtalad tid. Jag öppnade nyduschad i handduk, inte för att jag ville verka sexig utanför att jag verkligen inte hann klä på mig.

Gårdagens chatt hade varit hysterisk rolig, spännande och brännhet och jag hade skrivit saker som jag aldrig hade skrivit till någon förut. Men när han väl stod där i min hall kändes allting bara så pinsamt. Jag svettades och fick inte fram ett ord. Jag satte mig på golvet i sovrummet och han satte sig på sägen. Vi var knäpptysta. Jag skämdes för att jag kände mig vulgär och för att jag hade öppnat utan kläder.

Mannen försökte småprata lite om något. Jag kunde omöjligen se honom i ögonen efter allt som skrivits dagen innan. Jag darrade på rösten när jag försökte svara på tilltal. Varför sitter du där nere sa han till slut. Kom och sätt dig här. Han rörde med handen på sängen. Jag reste mig från golvet och satte mig bredvid honom. Fortfarande med handduken hårt virad runt min kropp. Vi satt där bredvid varandra i ungefär en sekund. Sen var det kört.

 

 

Kategori: KÄRLEKSKRANK Taggar: röda tånaglar, rött nagellack;
Julia Müller-Sandvik:

Vad tur att det blev så bra, för sexting och att skicka bilder på sina fötter känns som en himla tveksam inledning :P

ExklusivaMoi:

Färgen rött har ju en lite små härligt sexigt i sig ^^... särskilt åt det varma hållet!
Bra kod att ha något rött iaf *smail*

Natalie Salazar:

haha åh lite pedikyr hade inte suttit fel nu :)

Kommentera inlägget här: