HANS BERÖRING

Juni 2016.

Efter att ha pockat på min uppmärksamhet i veckor gav jag till slut efter. Det var jag som slängde iväg det slutgiltiga “ska vi ses” smset.

Egentligen var det som att bestämma möte med en främling. Jag visste inte alls hur det skulle bli. Vi kände inte varandra. Vi befann oss på samma avgiftning i några dagar för mer än ett år sen. Vi hade haft telefonkontakt ett par gånger strax efter det. Det är allt.

Han kanske är gränslös. Respektlös. Börjar stöta på mig det första han gör. Det skulle göra det hela väldigt enkelt. Jag skulle inse att det här var ju ingenting för mig. Jag skulle åka därifrån. Förbannad. Lättad. Vi skulle vara färdiga med varandra.

På vägen dit ringde jag för att reda ut logistiken kring vart vi skulle mötas. Jag hade helt glömt bort hur han lät. När han svarade och jag hörde hans röst blev jag påmind. Jag kände genast att det var en bra idé att ses!

Vi spenderade en kul och annorlunda eftermiddagen tillsammans. Han var trevligare än vad jag kom ihåg. Snyggare än vad jag kom ihåg. När han frågade om jag ville hänga med hem till honom och äta middag, sa jag ja tack direkt. För jag ville och jag ville ha hela paketet med film-man-inte-kollar-på och sex till sent in på natten.

När vi skulle sova somnade han fort. Sov tungt. Vem fan sover tungt bredvid en ny person första natten? Självklart tänkte jag tanken.

Han sover på något.

Men det är ju omöjligt. En sån som han skulle aldrig kunna hantera sånna piller. En sån som jag aldrig kunna det. Jag blir en ociviliserad människa direkt. Ingen skulle kunna missta sig.

Jag låg där i mörkret, på ena sidan av hans dubbelsäng, tänkte på hur härligt det hade varit att känna en mans beröring igen. Hans beröring. Han hade varit så öm och fin och försiktig. Långsamma. Långsamma närmanden. Jag tänkte på hur han hade kysst mig. Överallt. Han hanterade mig som något vackert. Ädelt. Som något som måste hanteras varsamt.

När han på morgonen frågade när han fick träffa mig igen, sa jag det som hela kroppen skrek efter, hos mig ikväll?

 
Kommentera inlägget här: