JAG HAR BÖRJAT DEJTA PÅ TINDER

Sexuellt ❤ / dejta, tinder / Permalink / 6

Jag sitter fast i en Tinder-yra. Och för dig som inte inte vet vad Tinder är så är det en dejting-app. Jag har länge förkastat sådana elektroniska aktiviter, känt att appen är lite för ytlig, avgöra ja eller nej utifrån en bild?

Men nu har jag upptäckt att Tinder är ett ganska bra verktyg för den som vill träffa någon. Och då kan man fråga sig vad jag gör ute på Tinder, jag som blomstrar sen jag gjort mig av med den förra och har inte det minsta behovet av att pressa in någon ny.

Men nedladdningen av Tinder “bara hände”.

Och nu är jag uppslukad. Och appen behöver inte alls vara så ytlig, det blir vad man man gör det till. Den som påstår att Tinder är till för de som vill hitta snabba ligg är antagligen de själva som använder Tinder på det sättet. Man har möjlighet att lägga upp flera bilder och skriva en presentation av sig själv. Jag försöker ge en kortfattad bild av vem jag är och vad som är viktigt för mig. Det rensar ut slagg.

Det jag gillar bäst med appen är det spontana. Man ses lite oplanerat, när båda har tid över. Min första Tinder-dejt blev i lördags mitt på dagen när jag var i Tanto med några kompisar. Då kom en av mina matchningar förbi och sa hej, vi gick undan och satt och snackade en stund vid vattnet. Det var trevligt.

Min andra Tinder-dejt med en annan person var igår. Han frågade om jag ville med på en cykeltur. Vi stannade till vid en asvacker sjö vid nackareservatet och han visade mig en djurkyrkogård, där jag förvisso blev lite ledsen. Men det där var verkligen den perfekta dejten.

Sen är jag lite så att jag ofta dras med i stunden och tycker att allt är så himla toppennajs! Det känns nästan självklart att man ska ses igen. Men nu efter två dejter med två olika personer har jag börjat lära mig att sova på saken för det krävs en natts sömn för att jag ska få ett fräscht perspektiv. Landa i verkligheten och återgå till faktan: Vad det är jag vill ha, och vad det är jag inte kan ha i mitt liv.

Får se hur det blir med cykeldejten, annars har jag ungefär 19 intressanta matchningar att kika närmare på ;)

 
Till top