JAG BLEV DISSAD

Livsrapport / ansökning, arbetsprov, arbetsträning, besked, desperat, djurrättsorganisation, hopp, intervju, kommunikation, praktik, skriva / Permalink / 10
Jag har inte velat broadcasta exakt hela den här processen med att hitta rätt arbetsträning/praktik som jag går igenom. Men de senaste veckorna har jag formulerat ansökningsbrev, varit på intervjuer, skrivit arbetsprover och väntat på svar. I veckan ska jag gå på en sista intervju. Jag hoppas att det blir den sista i alla fall! Djurrättsorganisationen som jag träffade för några veckor sen gav mig beskedet att de inte kan ta emot mig nu :( Men eventuellt i september. SEPTEMBER. Jag kan inte vänta så länge. Först blev jag knäckt. Tappade hoppet. Skrev ett desperat brev där jag tiggde om att få börja ändå. Men mycket handlar ju om timing och jag vill tro på att det finns en plan även för mig. Jag har nu 3 intressanta bollar i luften, det är olika branscher men med samma typer av arbetsuppgifter, skrivande & kommunikation. Hoppet är tillbaka och det känns som att det kan bli något bra av det här.
 
#1 - - znogge:

Vilken otur men att vänta till september låter väldigt, väldigt länge. Hoppas några av dina projekt visar sig vara det rätta!

Lycka till!

#2 - - Netti Starby:

Nä vad tråkigt och september är en evighet. Men hoppas allt går bra ändå! Kram

Svar: Tack! Det känns som jag rott i land just idag faktiskt ;D
SKRIVDIVAN

#3 - - Ama de casa:

Hoppas och håller tummarna för att nån av dom där bollarna landar rätt!
:-)

Svar: Tack snälla du!
SKRIVDIVAN

#4 - - FannyFredrica - [Fotografering]:

Åh, hoppas att du hittar något! Håller verkligen tummarna för dig!

Svar: Tack snälla du!
SKRIVDIVAN

#5 - - Lina:

Skönt att det där beskedet inte ändå tyngde ned dig helt och att du fått hoppet uppe igen. Vem vet, du kanske får ett bra jobb nu eller liknande och sedan kan du ta det i September sedan också! :)

Sv; okej, men vissa firar ju inte påsk. Vi gör det inte för Jesus skull eller vad man ska säga, utan för att hålla familjen samlade och göra något trevligt tillsammans! :)

Svar: ja precis högtider är en bra ursäkt för att träffa nära och kära! Angående jobbet så verkar det ha löst sig lite här nu.... ;D
SKRIVDIVAN

#6 - - Frida:

Det låter spännande! Jag hoppas att det löser sig :)

Svar: Tack du :)
SKRIVDIVAN

#7 - - Jeanette:

Håller tummarna för dig :) Kommer säkert bli super till slut!

Svar: Tack! Javisst allt brukar ju lösa sig till slut...
SKRIVDIVAN

#8 - - ExklusivaMoi:

BRA att du visade framfötterna med att verkligen vilja ha plasten =)... envishet lönar nästan alltid när det gäller arbete! Gör som groden, lev på hoppet *kväääck* <33
Kramen damen!

Svar: Ja jag tror att man ska vara lite ihärdig ibland. Även om det inte verkade gå hem hos den här människan... ;) DOCK så verkar saker och ting ha löst sig ändå... :D Mer om det i veckan! Kram.
SKRIVDIVAN

#9 - - Vendela:

Hoppas verkligen att allting löser sig nu, håller tummarna för dig! ;)

Svar: Tack finis!
SKRIVDIVAN

#10 - - Lili:

Hoppas du kommer igång med en vettig arbetsträning och hey, september är inte jättelångt bort ändå. Fram tills dess kommer du säkert vara sysselsatt med en massa annat spännande.

Svar: Det verkar som att det kommer lösa sig nu ändå ;)
SKRIVDIVAN

Till top