JAG HAR GJORT EN BRASILIANSK VAXNING

Idag testade jag att få en brasiliansk vaxning för första gången. Hel-ansad mutta alltså. Framstjärt till bakstjärt. Jag skulle underdriva om jag inte sa att jag är lätt traumatiserad från händelsen.

Utanför. Redo och ovetande över vad som komma skall.
Jag som har gynekologskräck var mer rädd för det intima mötet med en främling än för själva smärtan från att bli vaxad. Det visade sig bli helt tvärtom för kvinnan som tog hand om mig var topp. Som en moderlig husmor som lägger en förstående hand på ens axel när man inte orkar mer, samtidigt som att all mat ska ätas upp.

Jag frågade om hon tyckte jag var kinkig för jag kved och hyperventilerande och frågade efter varje drag med vaxremsan om det var klart snart. Hur många är det kvar nu. Nu räcker det väl. Hon sa att jag var känslig. Inte kinkig.

Jag blev övertalad av en kompis att göra en brasiliansk vaxning. Vi fick ett super-erbjudande i en rabatt-app, annars hade jag nog aldrig gjort detta. Och det är inte så att jag bereder väg för nåt slags tvåkönat äventyr. Men nu när när vaxningen väl är gjord känns det skönt att vara renoverad inför sommaren. Redo för spontana bad och tunna bikinitrosor!

Men jag tror att man måste tycka det är viktigt att vara babyfejs där nere för att stå ut med vax-smärtan. Om jag skulle få för mig att göra en brasiliansk vaxning igen skulle jag i alla fall gå tillbaka till samma kvinna: Chris på Brasilian Beauty, det ligger vid Skanstull på Södermalm.

Chris sa att det är värst första gången, sen vänjer kroppen sig. Ni som brukar göra brasiliansk vaxning, håller ni med?

Jag efteråt.
Netti Starby:

Aj det låter väldigt ont och jag har aldrig vågat vaxa mig någon gång. Men du är verkligen modig som gjorde det och det måste vara skönt att slippa rakhyveln nu :-D Kram

Svar: Ja! det ska bli intressant att se hur länge det håller i sig :D
SKRIVDIVAN

ensekundtusentankar.blogg.se:

Det ska kännas att man lever :)

Svar: hahaha :D
SKRIVDIVAN

Livet i USA:

Ajajaj... Modigt alltså!! Jag har aldrig gjort det och skulle nog inte våga heller. Mest av den anledningen du först beskriver, det intima mötet med en främling. Men nu är jag nog rädd för smärtan också!! Haha

Svar: japp, mötet var inga problemas, men satan vad ont det gjorde!!
SKRIVDIVAN

Ljuva Julia:

Men guuud så roligt! Jag vill också! Alltså, jag har aldrig gjort det och tänker mig på dina ord att det är fruktansvärt - men samtidigt har jag alltid velat testa sedan jag såg sex and the city >.< Så himla himla kul!

Svar: ja jag vettefan om jag gört igen ;D
SKRIVDIVAN

ISA:

haha förlåt men nu fnissar jag lite. Mest för att jag blev så nervös bara av tanken! HUVVA!!!

ExklusivaMoi:

Var en kille som tyckte det var äckligt om inte en tjej var rakade... då svarade jag: Jahaa då är jag ju ganska så äckligt för inte rakar jag mig kommer aldrig göra det. Han ba: men fy fan va äcklig du är kvinna, ingen vettig skulle vilja ha dig som har en hårig mutta. Jag svarade: Vem har sagt att jag är hårig, sa bara att jag inte tänker raka mig?? Han kontrade med: med du sa att du inte tänkte raka dig där nere för fan... jag: SANT men det betyder inte att jag är hårig! Jag epilerar ist...
Sen var den diskussionen avslutad, veeem tog sista ordet ;))...MOAHHAHAA!
Tar hellre smärtan än att hålla på med rakkniven, varar längre + att håret blir sååå mycket mjukare... vill man vara fin får man lida pin som det vackert heter *S* Har en hög smärtgräns också, berör mig inte så mycket. Efter en stund blir det ju bedövad =)...Finliret kör jag lite vax för att verkligen få bort allt, HAHHAHHAA!

Svar: Snubbar ska inte uttala sig om huruvida vi ansar hår eller inte. Blir så sne!!! Nu när jag har gått "all nude" efter att ha låtit det växa fritt i några månader så tycker jag att resultatet ser ganska fånigt ut. Känns okvinnligt liksom. Har ju varit helrakad förut men det var ett tag sen och jag varierar lite som jag själv känner för. Men annars tycker jag att weet-krämen funkar bra, då blir det också mjukare utväxt.
SKRIVDIVAN

Annukka:

Modigt, men för mig räcker bikinilinjen och armhålorna.

Svar: ja de t här är inget jag lär utstå igen kan jag säga, tycker det är rätt fult med helrakat på en kvinna faktiskt!
SKRIVDIVAN

Lili:

Kör på helt ofixat där nere! Jag har dock gjort brasilian tidigare men jag tyckte faktiskt inte att det gjorde så ont. Är antagligen lite konstig. Nu bryr jag mig inte längre om hår så jag har gärna en buske, dock skulle jag vilja fixa bikinilinjen då det verkligen inte är snyggt när det sticker ut hår utanför den. Men det enda jag har tillgång till just nu är rakhyvel och då får det fan vara, för rakprickar är inte snyggt! Tips på en bra epilator? :P

Svar: Antagligen "lite konstig" haha ;) Men jaaa fy satan vad ont det gjorde! Never again! Det är liksom inte värt resultatet heller för egentligen tycker jag att det är skitfult med helrakat på en kvinna. Men jag brukar annars använda weet-krämen för hårborttagning, rakar nästan aldrig.
SKRIVDIVAN

Anonym:

Du skulle kunna byta namn från skrivdivan till skrevdivan.

Kourtney:

Har aldrig gjort en s jag vet inte? Nöjer mej med att göra min egna brazilian.

Kourtney:

Skulle inte göra nån heller. INte pga den påstådda smärtan, utan mer för att nån annan ska hålla på där nere...

Svar: ja precis men den nojjan var ju ingenting mot smärtan liksom ;)
Jeanette Polsäter

Kommentera inlägget här: