JAG ÄR MYSIG PÅ FREDAGAR

God morgon fredag. Fredagsmorgnarna är en tid jag brukar vika åt bloggen. Jag är ledig på fredagar så då går jag upp tidigt, tar datorn till närmsta öppna café, sätter mig och skriver om det som kommer ut och jag blir ofta lika förvånad över att det kommer något. Jag vet sällan vad som ska komma när jag sätter mig i en koncentrerad skriv-position. Det bara händer. Om det händer. Men ofta gör det de. Men jag behöver den där ritualen med att gå upp tidigt och gå ut från hemmet och sätta mig någon annanstans. På fredagsmorgnarna känner jag mig alltid lite mysig och det är då det brukar komma ut lite positiv livsanda ur den här kroppen. Jag vet inte varför jag är extra mysig på fredagsmorgnarna för det är inte det att jag uppskattar att vara ledig mer än vad jag uppskattar att vara på praktiken. Men jag gillar att greja med SKRIVDIVAN och när jag sitter med andra projekt i veckorna blir det mest brus över i skallen när jag kommer hem. Igår försökte jag sopa ihop det där bruset men allt som kom ut var kryptiska sammansvärjningar av ord som jag tröttsamt satt och stirrade på. Idag är Anna krasslig så jag ska på egen hand masa mig iväg till gymmet 11:30 och gå på Mr J’s pumpa-upp-rumpan-pass. Jag har redan börjat förhandla med mig själv om att jag har massa andra saker att ta itu med. Jag ligger även kvar i sängen!!! Kom igen nu Jeanette, you can do it! 
 
 
Kategori: SITUATIONEN Taggar: Mr J, blogg, fredag, gym;
rememberthiis.blogg.se:

Godmorgon :)

Annukka:

Ha en bra fortsatt dag och kväll!

Svar: tack du!
SKRIVDIVAN

Lili:

Men åh vad mysigt! Så vill jag också göra någon gång. Ta med mig bloggen till ett café. Espresso House har ju gratis wifi, vet du något annat ställe som också har det och samtidigt gott kaffe? Finns en på Hornsgatan i alla fall men har glömt vad den heter. De har typ gul och grå inredning och rum man kan boka.

Svar: Jag tror det flesta cafeér på söder har gratis wifi :) I alla fall överallt där jag går! Stället du menar heter Cafe&co och är ett av mina absoluta stammishak! ( Cafe&co är ett skitdumt namn dock, för jag glömmer ALLTID bort vad stället heter). På helgerna går jag ofta till Mellqvist tvärs över gatan vid Bysistorg för de har bättre öppettider. Hälsocafet mittemot Mellqvist har god havrelatte vill jag minnas :)
SKRIVDIVAN

Linnea Aurora:

Åh, vad mysigt att gå till ett café för att skriva!! Och som Lili skrev ovan- gratis wifi ju!

Kommentera inlägget här: