EN DAG I TAGET UTAN TINDER

Livsrapport / Permalink / 1

Jag har raderat Tinder. Det var inget enkelt beslut att fatta även om det legat i luften sedan länge.

Imorse när jag fortfarande låg och sov, strax innan klockan skulle ringa drömde jag att jag sträckte mig efter telefonen för att kolla min Tinder. Men så upptäckte jag att appen var borta. Det var då jag vaknade på riktigt och ba; Ja, Tinder är faktiskt borta.

Jag insåg igår att tiden jag har framför mig kräver största möjliga fokus om jag ska nå mina drömmar och leva efter min bästa potential. Jag har inte utrymme att dra till mig meningslöst brus. När jag igår kväll fortfarande tvekade på om jag verkligen behövde radera Tinder eller inte, så ställde jag mig själv frågan:

Har Tinder lett mig fram till något bra? Överhuvudtaget?

Och svaret är verkligen nej. Så det känns inte som att jag går miste om någonting. Jag säger nej till Tinder, en dag i taget. Men såklart, om jag under andra omständigheter skulle råka snubbla in i en intressant man, och ett innerligt sug efter denna skulle uppstå, då vet vi ju att jag knappast är den som kommer agera; “näe, fel tidpunkt i livet”. Haha aldrig.

Hörrni förresten, superduperglad är jag också för att blogg.se har uppmärksammat mitt senaste inlägg och placerat det på deras förstasida Bild på Högalidskyrkan för att manifestera Tinders bortgång ur mitt liv.

#1 - - ExklusivaMoi:

Well done för ett TINDER-fri liv ^^... Man kan nog få av det goda på annat håll!
TREVLIG VECKA

Svar: Tack du, jag känner mig genast mer harmonisk:)
Jeanette Polsäter

Till top