JAG FÖRSÖKER GÖRA ETT RYCK

, Livsrapport / Permalink / 1

När jag kom hem idag slog jag igen ytterdörren på tre av mina fingrar. Jag har aldrig hört mig själv skrika grövare. Eftersom fingrarna var i vägen studsade dörren upp och mitt läte ekade i trapphuset. Det enda som sedan kom ut ur min mun var FITTA FITTA FITTA FITTA FITTA.

Ingen granne öppnade sin dörr för att kolla om jag var okej.

Det blev ingen löpning med pappa idag. Det var jag som ställde in. Det hade varit omänskligt att ge sig ut i det här vidriga vädret. Jag sa upp mitt gymkort i slutet på sommaren eftersom jag aldrig var där, istället köpte jag ett 30 dagars kort på bikramyoga för jag ville undersöka om yogan kunde bli min nya träningsform. Men jag hann gå dit två gånger och sen fick jag en två veckors influensa.

Jag funderar på om jag ska köpa ett tillfälligt kort någonstans. Jag hittade ett erbjudande på ett gym, 3 månader för 800 kronor. Riktigt bra! Men jag hatar att träna på gym så jag förstår inte varför jag ska tillbaka. Men jag känner mig trött och sliten, självförtroendet är inte på topp och jag har hög social ängslighet just nu. Så jag behöver göra ett ryck. Göra sådant som jag normalt brukar må bra av.

Idag har jag i alla fall ätit bra hela dagen. Det här ska bli min första dag utan varken chips, dip, smörpopcorn, Coca cola och Bonjour-ost.

#1 - - Anonym:

Förresten hur gick de med strängnes snubben? Va de samma kille som hade en submasive bild el ;)

Till top