OLÅSTA DÖRRAR

Livsrapport / Permalink / 1

När jag kom hem idag hade min ytterdörr stått olåst hela dagen. Vilken stjärna jag är! med tanke på att jag bor i ett utav Södermalms rörigaste trapphus. Här hänger det obehöriga människor dygnet runt.

Det första jag gjorde var att springa ut i köket och kolla så att min Macbook Air låg kvar. När jag såg att den gjorde det var det lugnt. Min minidator är faktiskt det enda här inne som verkligen har ett oersättligt affektionsvärde för mig, skulle den försvinna eller gå sönder skulle jag gå sönder. Jag har såklart gjort back up på de viktigaste, men jag orkar ju inte göra back up hela tiden. 

När jag bodde i Los Angeles låste vi aldrig dörrarna. Först den dagen när en man vandrade rätt in i vårt hus och stal min lap top. Mitt framför ögonen på mig. Han hade smugit omkring i huset när jag satt i köket och pluggade. Jag gick till ett annat rum för att hämta något och när jag kom tillbaka in i köket stod en främmande man och höll i min dator. 

Jag har aldrig skrikit så mycket och så högt i hela mitt liv. Jag blev helt paralyserad. Stod kvar på samma ställe och bara skrek och skrek och skrek, medan mannen flydde med min dator. Polisen som var där på typ fem minuter, hade fått tre samtal från olika grannar som hade hört en kvinna skrika efter hjälp. 

#1 - - ExklusivaMoi:

VILEKN JÄÄÄVLA LYMEL, dödsstraff på sånt fräckhet!! Hummm... det tåls att tänka om om jag ens vill ta tbx det *lol* Näää man blir så less på människor som inte kan det där med "ditt och mitt" och sen göra det framför en så där. Risken om det låg en kniv nära till hands faktiskt använda den å kasta mot fanskapet =P... sååå TIPS: jävlas inte med mig, HAHHAHAAA! Det kanske finns en anledning till att det finns "du är fara för din egen bästa"- hos mig (A) Okej okej nu ska vi inte vara för dramatiskt men en liiiten sanning finns det dock i detta *lmao* Vart fall så blir jag lack på att det faktiskt finns folk som är funtat med att kunna tjäla, USCH på människor *spyr*

Svar: Alltså jag kan önska att jag hade blivit förbannad och sprungit efter och tagit tillbaka datorn, inte för att jag hade haft en chans mot honom kanske ra, men att bara frysa fast på fläcken och skrika känns inte så stabilt om det hade hänt ute på gatan. Man vill ju åtminstone drabbas av flyktinstinkt.
Jeanette Polsäter

Till top