SLUTA INTE DOFTA GOTT

Sexuellt / Permalink / 6

Jag undrar varför det börjar bli så inne med att strunta i parfym? Det finns ingen säkrare lockelse att förtrolla mig med än med en riktigt god, mild bris av herrparfym.

Om jag känner doften av dig på stan följer jag omedvetet efter. Om jag är i samma rum, eller rent av sitter bredvid dig som har en utsökt eau de cologne, då är jag tjejen som försiktigt närmar mig din hals, dyker ner innanför skjortlinningen och inhalerar hela dig. Jag älskar herrparfym! Snälla sluta inte dofta gott.

Tyvärr känns det som om de flesta män jag träffat de senaste året har haft en likgiltig attityd till lockande dofter (alla utom “Prinsen” som sprutade breven han skickade till mig med sin parfym).

Jag respekterar om du nojjar över giftet parfymer troligtvis innehåller. Men va fan, ibland kan du väl bjuda till, tänk på alla giftbesprutade frukter och grönsaker du sätter i dig varje dag när du väljer bort ekologiskt, tänk på köttet du äter från kossan som matats med steroider och konstgjort gödningsmedel så att den ska växa och svälla snabbare. Tänk på snuset. Cigaretterna. Allt jävla artificiellt godis.

Tänk på mig som kommer bli fuktig mellan benen av att sitta bredvid dig om du doftar gott. 

#1 - - liamochmelvin.blogg.se:

Haha vilket härligt inlägg :D Men jag håller med dig lite, man ska lukta gott! ;)

Svar: tack du :)
Jeanette Polsäter

#2 - - Hanna Karlsson:

Haha, klart män ska dofta gott! 😂

Svar: 👍
Jeanette Polsäter

#3 - - Anonym:

fan vad vacker du är!

Svar: Tack :)
Jeanette Polsäter

#4 - - Anna - stories from the city :

Förhoppningsvis tänker de på alla allergiker och astmatiker för vilka det är en smärre katastrof att hamna bredvid någon parfymerad på bussen :-) Men visst, hemma kan man väl lukta gott!

#5 - - ensekundtusentankar.blogg.se:

Män ska dofta gott så man vill sniffa närmare men värre är det med tandhygienen. Stinker något tandsten kan jag inte hålla käften.

#6 - - ExklusivaMoi:

Som allt annat och som vi svenskar älskar å missbrukar ordet "lagom" ;P... så lätt men ändå så svår att definiera sig till, hahhahaa! Jag både älskar gott parfym och hatar överdrivet mycket parfym, som sagt "lagom" är bäst samt respekt för andra =)

Svar: Ja, nej fy! För mycket parfym är betydligt värre än att inte ha någon! Parfymdoften ska bara finnas där som en sensuell aning om man kommer nära ;)
Jeanette Polsäter

Till top