MITT "KÄRLEKSMÖNSTER"

Sexuellt / Permalink / 1

En man ger mig uppmärksamhet. Om jag ser något jag gillar går jag eventuellt med på att testa. Vi kör. Vi går in i en relation. Vi hittar ett sexliv som fungerar. Jag tänder på honom. Han tänder på mig. Även om jag ofta har känt att det är han, dem, som tänder på mig lite mer.

Jag försöker hitta aktiviteter utanför sovrummet som ska föra oss närmare varandra. Vi ska laga middag. Promenera. Paddla kanot. Men för honom är allt det där bara ett förspel inför nästa akt. Vi reser till solen. Spelar kort. Han lyssnar på all den skit jag slänger på honom när jag finner honom oduglig. Han tar allt. Går med på allt. Bara han får ligga med mig sen.

Efter några månader har vi inget mer att säga till varandra. Det enda som är trevligt är det som vi gör i sängen. Snart blir sexet motbjudande. Jag känner mig inte sugen längre. Ibland säger jag nej. Ibland låter jag mig övertalas. Särar på benen fast att jag egentligen inte vill. Det är ju skönt när man väl håller på.

Jag kan fortfarande finna honom attraktiv. Med en smutsig fantasi som jag aldrig skulle berätta för någon når jag hela vägen fram med honom inuti mig. Jag hittar fragment ur sådant som inte finns och njuter. Stönar av en framtvingad orgasm som varar i några sekunder.

Jag bestämmer mig för att göra slut. "Det här funkar inte" säger jag och ger honom de slutgiltiga orden som jag aldrig kommer ångra eller ta tillbaka.

#1 - - ann:

Jag älskar denna blomma, mycket vacker

Till top