EN FLYKTIG PERSON

Livsrapport / Permalink / 2

Jag undrar om jag är extra fertil just nu för jag tänker ovanligt mycket på relationer, män och sex. Kanske att min fertilitet håller på att nå sina absolut pik. Fertil. Jag vet faktiskt inte om jag vill ha barn.

Jag har svårt att se att det skulle passa min personlighet. Jag med mitt stora behov av att få vara ifred. Mitt behov av att känna mig fri. Jag måste ha frihet i alla mina angelägenheter. Så fort jag känner mig inspärrad i ett ekorrhjul får jag ångest och måste bryta mig loss. Jag behöver frihet på jobbet. Frihet i relationer. Frihet i hur jag lägger upp min tid och fördriver mitt liv.

Ändå säger mina vänner att jag är en rutinmänniska som har fler “dagliga små måsten” än många andra. Vilket det kanske ligger något i. Mina matrutiner är till exempel något jag håller stenhårt på. Att äta var tredje timme är ett system som har förändrat mitt liv. Ibland tappar jag ätmönstret och då blir jag väldigt disorienterad. 

Jag är en romantiker. Jag fascineras av relationer och kärlekshistorier. Ändå så vet jag inte om jag egentligen har haft en riktig relation, eller jo, men ingen som har varat i mer än nio månader. Och då var jag runt 20 år. Jag vet inte om det är någon särskilt bra merit. Om jag skulle träffa en potentiell partner med liknande relationshistoria, skulle jag antagligen bli rädd. Typ, är det där en flyktig person med anknytningsproblem?

Dock är jag tacksam för att jag inte lider av fenomenet: stanna kvar i dålig relation.

#1 - - Hanna Karlsson:

Intressant att läsa! Just det där med frihet i jobbet är något som jag jobbar på att få. Längtar efter dagen jag kan säga till min chef att nu går jag vidare. Tack för den här tiden, liksom. Hade vi inte varit beroende av två inkomster hade jag gjort det för länge sedan och satsat helhjärtat på det jag verkligen brinner för.

Svar: Åh! Vad är det du egentligen vill göra, brinner för?? :)
SKRIVDIVAN

#2 - - ExklusivaMoi:

Näää jag märker också ganska så väl när det blir urartad i en relation och är inte sen med att tacka för mig när det är dags ;P... dock är jag också en flyktig person som är ytterst svårfångad fr. första början, HAHAHHAA! Gillar faktiskt min ensamvargs-liv väldigt bra<33 På sin höjt en trogen fyrbent vän i form av vovve ska det isf vara då...

Till top