FORTFARANDE PÅ TINDER

Livsrapport / Permalink / 5

Jag ligger i sängen och försöker varva ner. Jag är utmattad men ändå rastlös. Jag bläddrar på Tinder fast att jag har bestämt att jag inte ska. Jag har kvar appen trots att jag igår konstaterade att den skulle bort och jag skrev nästan på min att göra lista: radera Tinder. Men jag gjorde bara den där lilla runda punkten med pennan och sen blev raden tom. Igår låg jag i en timme och slipade på min Tinder-presentation, jag blev så himla nöjd och jag tänkte att den skulle maximera mina chanser till att få bra matchningar. Men idag undrar jag om jag kanske söker efter något annat, också, än vad den där presentationen säger. Jag varvar med att veta vad jag vill och inte vill, och mellan att vara öppen för förslag. Så min nya presentation kanske sållar bort heta män helt i onödan.

Förövrigt hittade jag alldeles nyss kanske min drömpartner:

 
#1 - - Erica Pettersson:

Haha, jag har också funderat på att radera Tinder. Fast jag är å andra sidan inte så seriös där. Eller jag är ju inte oseriös, men jag jag är inte seriös i att jag går in regelbundet och verkligen försöker. Jag loggar mer in typ en gång i halvåret eller nåt och sen tröttnar jag på det igen. Så jag kanske faktiskt ska radera appen... :p

#2 - - Anonym:

Otroligt att du gick på dejt med den snubben! Haha

Svar: Jag var ganska tydlig med att jag inte går i gång på undergivna, så nej, naturligtvis ingen dejt. Men den mannen har nog inga svårigheter med att hitta kvinnor som mer än gärna ingår ett submissive-förbund :)
Jeanette Polsäter

#3 - - Anonym:

Haha! Hitta kvinnor? På vilket sätt? De brukar knappast ingå sex i den biten! Dominanta kvinnor ligger inte med sina objekt! De är mer ett spel och lek. Han kanske får spruta på hennes klack och inge mer ;)

Svar: Jaså den biten har du koll på, det är mer än vad jag har!
Jeanette Polsäter

#4 - - Anonym:

Ja såg att en gammal vän bor i din trapp! Fan va sjukt

#5 - - Anonym:

Haha så kanske det är. Inte så svårt och ta reda på. En brud ville hyra min förra lägenhet på björngårdsgatan och använda den som en doungon! Hon var dominatrix! Och hon förklarade för mig att inte sex ingick! I hennes rollspel. Tror till och med det hade varit lagligt och hyra ut lägenheten timvis. Haha. Jag gjorde dock inte de, ville inte ha främmande weirdos springandes i min lägenhet. Även fast ja hade fått riktigt bra betalt.

Till top