GODMORGON LÖRDAG

Livsrapport / Permalink / 2

Morgonstund på Mellqvist kaffebar. Personalen här är så trevlig att jag ibland blir generad när jag kommer in. Särskilt trevlig är en av de manliga i baristorna, jag undrar om han kanske är ägaren. Han söker min ögonkontakt och när han verkligen har mina ögon i sina, nickar han och ler sådär som om mitt besök vore självklart. Som om han har väntat på mig. Tja, där är du ju! De första gångerna jag kom hit blev jag så ställd av hans sätt att jag var tvungen på att fundera på om vi var bekanta på något vis. Men det är vi inte. Han är bara väldigt, väldigt trevlig. Och inte bara mot mig såklart han är samma mot alla.

 
#1 - - Rebecka:

Förlåt random kommentar, men jag hittade din blogg av en slump och fastnade i dina inlägg. Du skriver väldigt bra, och på ett liksom lite uppfriskande sätt som man inte stöter på så ofta. Medryckande och intressant, helt enkelt. Ville bara säga det! :)

Svar: Åh! Tack Rebecka! Jag blir verkligen superglad av att höra detta. Tack snälla du! Kram Jeanette
SKRIVDIVAN

#2 - - Ikas USA:

Så mysigt, jag saknar att hänga på stockholmsfik med mig själv och datorn, eller en bra bok. Finns liksom inget utbud i Texas. Får kanske öppna ett fik själv nån dag:)

Svar: Åh vad märkligt! Hur kan det vara så? Fikar inte folk där?
SKRIVDIVAN

Till top