JAG SKULLE ALDRIG

Livsrapport / Permalink / 5

Om du inte vore ute i snurret kanske jag skulle träffa dig igen. En sista gång. För jag har förlåtit allt. Nästan glömt bort hur det kändes. Hur jävla hårt du brände mig. Inget av det där spelar någon roll längre. För jag fattar grejen. Vägen till förståelse gör ont. Samtidigt som det är befriande. Om du inte kom där utefrån kanske jag skulle släppa in dig. Om du skulle vilja. Bara en gång till. Jag skulle aldrig tro på något du säger. Jag skulle aldrig ens tänka tanken att lyssna på dina lögnaktiga ord. Vi skulle vara tysta. Tysta och göra det vi gjorde allra bäst. Ingen. Ingen. Ingen. Har rört vid mig som du.Detta är enbart galna tankar ur lustans galenskap. Och inget jag önskar mig på riktigt.

#1 - - Anonym:

Tänk om jag inte kom direkt utifrån? Att jag varit ren snart en vecka. Det är inte länge, men en dag i taget eller hur? Jag skulle offra allt för att få hålla dig i min famn utan att behöva känna mig tvingad att säga något. Bara trivas och må bra i din närhet. Du är den enda jag vill hålla i handen när vi går genom stadens gator. Du är den enda jag vill ha med till Italien. Det är klart jag vill träffa dig igen, men vi vet båda att det inte skulle vara sista gången. Det vi såg i varandras ögon när vi träffades och satt på bussen var något speciellt. Jag begick flera misstag, men du har lärt mig otroligt mycket. Det var det bästa och mest plågsamma att uppleva kärlekens berg och dalbana med dig. Jag skulle offra allt för att få gå tillbaka och göra rätt

#2 - - Anonym:

Om du vill göra rätt så gå då inte tillbaka och försök rätta till något som ändå verkar vara helt trasigt. En vettig människa går fram i livet, lär sig av sina misstag och bevisar det genom att inte behandla kommande människor lika fel. Jag hoppar innerligt att M nu fattar vad det är för jävla idiot du är och äntligen kan släppa dig. Väx upp och lär dig av livet ist för att jobba på att sänka både dig själv och alla andra runt om dig!

Svar: Vem är M?
SKRIVDIVAN

#3 - - Jagskullealdrig :

Ring mig så kan jag förklara hur läget egentligen ligger till. Jag tror du skulle uppskatta detë snöi

#4 - - Anonym:

Ringde du prinsen el?

Svar: Självklart inte.
SKRIVDIVAN

#5 - - Anonym:

A, bra att du inte gjorde det. Blev lite tveksam där

Till top