JAG SKULLE INTE GÅ PÅ HANS BEGRAVNING

Livsrapport / Permalink / 4

Jag har sett “Prinsen” två dagar i rad. Jag passerade honom med bara någon meters avstånd. Våra ögon möttes i någon sekund. Det var ingen rolig historia att se på nära håll åt vilken riktning hans utveckling går. Se förändringen i hans ansikte. Jag såg honom när jag hade varit på biblioteket vid Kulturhuset. Jag gick över plattan och in mot tunnelbanan när jag såg honom stå där och greja med en väska. Det högg till i kroppen. Direkt vände jag bort ansiktet och fortsatte gå. Mitt hjärta bultade och jag vände mig om flera gånger för att försäkra mig om att han inte följde efter. Dagen efter såg jag honom igen, svajande utanför min tunnelbanestation. Och det var ingen vacker syn. Även om det fortfarande går att se att han är vacker.

Jag har inga känslor för honom. Jag skulle inte gå på hans begravning. Men det känns konstigt att se någon jag haft i mitt liv i det där skicket.

#1 - - Anonym:

Du vill inte outa någon du gick på en enstaka dejt med men det är okej att berätta öppet om någon du hade ett kort förhållande med? Inte sjysst mot den personen eller anhöriga som läser.

#2 - - Anonym:

Instämmer med det personen innan kommenterade.
Du skriver på ett otroligt bra sätt, fängslande. Men just när du skriver om honom,"prinsen", känns det lite väl..
Du blottar honom rätt ordentligt- alla hans felsteg. Du säger att du inte har några känslor för honom, är det verkligen så, eller är det snarare något som du vill intala dig själv? Du har tidigare skrivit att du vet att han läser det du skriver, det Känns inte helt okej.. även i inlägget efter detta, skriver du om vit spets,något du tidigare skrivit var något han gick igång på 'vitt ska det tydligen vara'.

#3 - - Anonym:

Vill bara säga att jag tog verkligen åt mig av det du skrev. Och jag ska skärpa mig. Inte för att det har någon betydelse för dig utan för min skull. Det är inget värdigt liv att leva. Jag såg dig aldrig vid plattan...

#4 - - Anonym:

Hon har ju aldrig outat dig. De är ingen som vet vem du är! Hon har ju aldrig visat dig på bild! Chilla! Att du fortfarande läser hennes blogg, handlar om kontroll från din sida! Du har tappat kontrollen av henne, men du försöker fortfarande! Du vill så gärna att hon ska känna något för dig, men tror du verkligen de? När du messa med andra brudar när du sitter under hennes tak! Ingen respekt alls. Du leker bara!

Till top