DET ÄR SÅ TRIST ATT ÄTA FRUKT

Livsrapport / Permalink / 2

Jag är oerhört oinspirerad för tillfället. Min hjärna tänker inte i kreativa banor. Jag är avstängd. Tom på ideér. Min hosta är fortfarande förjävlig och jag är hes. Du låter som en helt annan person! fnissade Anna igår. Jag är tillbaka på jobbet och det är skönt. Även om det känns ofräscht att hela tiden hosta bland andra människor.

Jag har fått dålig hy. Det bröt ut i somras under min och “Prinsens” romans och jag skyllde allt på honom, jag blir stressad av dig! fräste jag. Men hyn är ju fortfarande dålig. Vilket krossar mitt hjärta lite grann. Pappa sa att jag kanske ska titta på vad jag äter. Jag äter jättebra! sa jag. Men jag åt två hela Bonjour-ostar häromdagen. Jag vet inte om det kan ha haft någon inverkan på det nya hud-utbrottet.

Jag som i min enfald trodde att jag aldrig skulle kunna äta Bonjour-ostar igen efter att ha upptäckt att Bonjour inte använder sig av tillförlitliga producenter ur ett djurvänligt perspektiv. De ställer inga krav på mejeriprodukternas härkomst. Jag vill inte förtära en djurprodukt som är bestulen från ett djur som haft ett plågsamt liv. Men jag var både ledsen och lite tacksam för egen del efter att ha upptäckt detta, eftersom Bonjour-ostar alltid varit en stor last för mig. Nu skulle den lasten vara över. Fick jag för mig.

Nu försöker jag kompensera mitt dåliga ätande med ett äpple och ingefära-te. Det är så trist att äta frukt. 

#1 - - ExklusivaMoi:

Men hörru =)... varför gör du inte en fruktsallad! När du ändå köper dig äpplen så kan du "råka" kasta ner lite andra frukter också. När jag handlar så köper jag alltid alltid minst 5sorters frukt&bär, lika så med grönsaker...
Ta hand om dig, kramar<3

Svar: Till fruktsallad måste man ju ha grädde eller glas!?! ;D Men visst, jag ska börja ta några extra varv runt fruktdisken och se om jag hittar nåt ätbart. Typ apelsiner? Kan vara gott, förutom att dom är ju asjobbiga att skala
SKRIVDIVAN

#2 - - Anonym:

Inga djur i den industrin mår bra. Tyvärr. För att mjölk ska komma ur kossan så måste kossan få en kalv, precis som med människor. Precis som med människor så är bandet mellan mamman och barnet otroligt starkt. Kalven tas ifrån henne och hon mjölkas tills hon blir inseminerad, får en ny kalv, som också tas ifrån henne, och de fortsätter mjölka henne tills hon dör av utmattning. Om kalven är en pojke så dödas han direkt för att bli mat. Om det är en flicka möter hon samma öde som mamman. Oavsett om det är eko eller inte. Mjölkprodukter har också dålig inverkan på hyn, så att trappa ned dem lite grand kanske kan göra skillnad.
För övrigt så älskar jag din blogg, fortsätt vara så grym som du är!

Svar: Industrin är fruktansvärd :( Jag borde vara vegan. Fortsätt sprid sådan här viktig information!! För det är då man börjar tänka ännu mer och vill ta ställning. Och kul att du gillar min blogg :)
SKRIVDIVAN

Till top