HAN HAR INTE HÖRT AV SIG

Livsrapport, Sexuellt / Permalink / 0

Det har hänt att någon från Tinder har hittat till min blogg. En av mina favoritmatchningar gjorde det. Utifrån våra presentationer verkade vi ha många gemensamma nämnare. Och han var söt.

Vi var båda glada över vår matchning. Vi hann skriva några rader till varandra och sen någon dag senare skrev han att han hade läst några av mina blogginlägg. Han tyckte att texterna var fina (utifrån hans presentation var han också en skrivare). Men han ville poängtera:

“Om känslostormar hör till vardagen så är vi inte så bra matchningar som jag skulle vilja”.

Jag vet inte utifrån vilka blogginlägg han bedömde att känslostormar skulle vara en del av min vardag. Men den som läser min blogg grundligt upptäcker att det har varit rörigt i mitt liv. Men att “känslostormar” skulle vara en del av min vardag kan jag inte identifiera mig med. Och jag tror inte att någon som känner mig skulle säga det.

Så naturligtvis kunde jag inte låta bli att känna mig kränkt. Jag gör det fortfarande trots att det var tre veckor sen. Min första impuls när han skrev det där var att börja argumentera emot. Försvara mig och berätta hur mycket självinsikt jag har, berätta hur mycket jag har jobbat med mig själv!

Han skrev också “Baserat på mina tidigare erfarenheter så passar jag inte så bra ihop med någon som är mer känslostyrd än jag”. Han tror helt enkelt att det kommer bli en massa strul här. Han kanske har rätt. Han kanske har fel. Och jag skulle aldrig få för mig att lämna några garantier.

Det var så mycket som verkade stämma mellan oss och jag ville inte tro att han var såhär trist. Jag var beredd att ge honom en chans, trots att han var dömande och redan bestämt att jag ägs av mina känslor. Så utan att börja argumentera kring huruvida jag har kontroll över mig själv eller inte, skrev jag “Vet du vad, här är mitt nummer! Hör av dig om du vill få den verkliga bilden av mig, annars önskar jag dig lycka till :)”.

Han har inte hört av sig.

Till top