HAN HAR LOVAT ATT INTE LÄSA MIN BLOGG

Han har lovat att inte gå in och läsa min blogg. Som en slags överenskommelse för att jag ska börja skriva igen. Jag har förstått att något av det jag skrev i början gjorde honom lite nojig. Vilket är någorlunda begripligt såhär i efterhand.

Så av rädsla för att sätta något i gung har jag inte kunnat skriva överhuvudtaget. Vilket har lett till att det har känts som att jag förlorat mitt syfte i den här världen. Så det var faktiskt hans idé att jag skulle skriva ändå, men att han skulle ge fan i att gå in och läsa.

Ja eller hur. Tänkte jag när han kom med förslaget. Och även om jag skulle lita på att han inte går in och läser så kan jag inte förhålla mig till något sådant. När jag publicerar måste jag räkna med att precis vem som helst kan gå in och läsa. Men dagarna och veckorna har tickat på. Min existensiella oro har vuxit. Jag blir så tom.

Så nu provar vi detta ändå. Jag skriver om vad jag vill. Och han ger fan i att gå in och läsa. Han har lovat. Och det känns faktiskt genast bättre och lättare nu när jag har provat tanken flera gånger. Går han in och läser här ändå så är det fan på hans jävla karmakonto.

NORRSKEN EMMA:

vilken fin bild på svarnarna =)

ha en underbar dag
kram

Mirre - Sweetwords:

Får hoppas att han håller sig därifrån då =D

Kommentera inlägget här: