JAG BEHÖVER HA ETT SKRIVPROJEKT

Hur kan skrivinspirationen vara så död? Har jag fått för mig allt om mitt skrivande? Det kanske bara var en illusion. En lång fas. Ett påhitt. Samtidigt som jag i hjärtat vet. Känner så otroligt starkt vad som tänder mig. Vad jag allra mest går igång på. Men varför går jag inte igång just nu? Vad gör jag för fel vad är felet???
 
Jag vågar inte blogga för jag känner att allt är för privat och jag får för mig att jag fläker ut mitt liv på ett osmakligt vis. 
 
Jag kan inte skriva på mitt romanprojekt längre. Det gör för ont. Det gör ont och jag känner mig ändå inte inspirerad. Historien jag känns tung och tröttsam och det skulle krävas så otroligt mycket av mig att berätta den. Jag måste gå in i den världen helt och hållet för att få ur mig den.
 
Jag tror den historien behöver komma ut. Även om jag själv inte är så sugen på det. Men det är ofta dit jag återvänder när jag har mina skrivepisoder. Det är det där som vill ut. Vad göra under tiden för att fortsätta skriva? Blogga? Jag vill blogga! Älskar att blogga. Bara liksom vågar inte, orka inte just nu. Men jag behöver ha ett skrivprojekt. Jag förtvinar annars.
Mirre :

Förstår dig precis, men vill såklart du ska blogga

Svar: Tack för support =)
Jeanette Polsäter

ExklusivaMoi:

Blir lätt att man är mån och tänker på den andre när man väl har kommit in i en bra relation =)... inte konstigt utan mer naturligt när det väl sker! Är inte riktigt där och för MIN del så känns det skrämmande otänkbart att blir förvandlat... från att vara bergsäkert självständigt och "vet-bäst" hur man vill ha det i sitt liv så blir man påverkat när en väl kommer in sitt liv! Jag är medvetet ofrivilligt nu men när det ev. blir för mig med så kommer jag bli omedvetet frivilligt påverkad =P... är väl så det s.k kärlek funkar, HAHAHHAAA! Ha det super TREVLIG VECKA tjejen, ta hand om dig<3

Kommentera inlägget här: