ÅTERFALL PÅ NÄSSPRAY

Livsrapport / Permalink / 2

Jag är så klantig. Jag hade lyckats sluta med nässpray efter flera månaders dagligt bruk. Men så blev jag snuvig i dagarna. Och jag har ju lärt mig att stå ut, att inte ta nässpray direkt. Men häromkvällen när jag låg i sängen och sneglade upp mot den bruna lilla glasflaskan, sträckte jag mig efter den utan att tänka efter. Eller jag tänkte faktiskt efter. Men jag kände att nu har jag varit så duktig, ett liten mild puff i varje kan ju inte skada. Och det var så skönt. Så hemtamt. Behagligt. Och nu är nässpraysrejset i gång. I morse var jag tvungen att gå ner till apoteket och köpa en ny flaska. 

#1 - - Mirre:

Samma här, tyvärr får man säga

#2 - - ExklusivaMoi:

Jobbigt att vara snuvig, dock har jag nog bara varit så pass många att jag kan räkna på mina 5-fingrar... 3 av dem ggr har jag behövt nässpray, uuusch!! Tycker det är obehagligt så jag kan inte förstå tjusningen med nässpray. För din egen del så hejjar jag på dig... hejja hejjaaa *viftar med vimplar*

På tal om dagligt bruk så såg jag en programserier om "Udda missbruk"... en var riktigt skum å snäppet äcklig!! Personen älskade att siffaa på ner kissade blöjor och till och med smaka på den, brrrr huvaaa. Ursäkta att jag blandade in detta med ditt inlägg men det kom upp =P... verkligen INTE något förknippning med er men ämnet kom upp! TA hand om dig, kramen damen =)

Svar: Älskar att du tilltalar mig med "er" ;D Men det är ett jäkla fint immunförsvar du måste ha då som bara varit förkyld fem gånger!! Goddamn!
skrivdivan.se

Till top