BRA STALKING SKILLS

Livsrapport / Permalink / 3

Nu ska berätta något roligt. Jag och Helena var ju i Sundsvall måndag till onsdag denna vecka. I går hade någon helt okänd kille lagt till mig på Facebook, samt skrivit någon rad på messenger.

När jag gick in på hans profil såg jag att det var vår kära servitör som serverat våra middagar på hotellet!! Servitören hade naturligtvis även han råkat ut för mitt och Helenas avancerade kodspråk, huruvida han var en lämplig kandidat för mig eller inte (liggbar/ icke liggbar).

Det där med kodspråket var nog mest på skämt. Eftersom engångsligg inte är min grej. Om jag inleder något med någon så måste jag ha fysisk tillsyn varje dag. I alla fall de första tre månaderna. Så jag skulle sällan ligga med någon från andra sidan Sverige.

Jag hade dessutom vittrat lång väg att servitören var för ung. Och när jag nu kollade hans ålder på Facebook stod det 1993 (jag är född 1986). Yngre killar har alltid haft tindrande ögon för mig. De tror att jag är i deras ålder! Men jag går inte i gång på yngre. “Prinsen” var naturligtvis ett undantag, han var född 1990.

Så man kan ju undra hur servitören lyckades hitta mig på Facebook. Bra stalking skills! Men det måste ha varit från Instagram. Eftersom jag och Helena florerade runt på hotellet dygnet runt i nästan tre dagar, blev det GANSKA många bilder och hashtags därifrån ;) 

#1 - - Anonym:

Men kul var det 📸💋

#2 - - Mirre - Sweetwords:

Hehe siddduu =D,

#3 - - Karolina Nilsson Grenabo:

Ha Ha! Helt otroligt vad folk är påhittiga och "smarta" när det gäller att få ett ligg, men sen kan de inte för hela sitt liv begripa vad ordet källkritisk innebär... Måste dock säga att du ser yngre ut än vad du verkligen är :)

Till top