DÖMD ATT LEVA I SEXUELL AVHÅLLSAMHET

Populärt, Sexuellt ❤ / Permalink / 6

Det är som att universum har bestämt att jag ska leva i sexuell avhållsamhet. I jakten på penetration har alla mina försök det senaste halvåret genererat i total flopp. Antingen i ofungerande sex. Eller i helt och hållet uteblivet sex.

Skälen till att sexet kan vara ofungerande till en början har jag förståelse för. Så kan det vara. Det går att lösa. Men varför blir det så med varenda människa jag försöker ha sex med? Varför kan inte jag få ha lite spontant, ogenomtänkt sex utan komplikationer?

För några dagar sedan var det alla hjärtans dag. Någonstans hoppades jag på någon form av uppvaktning. Trots att jag inte har kontakt med en endast beundrare. Ändå föreställde jag mig en bukett röda rosor levererade till jobbet. Eller en väntande bukett i brevlådan på min ytterdörr.

Från någon, vem som helst.

Men inget hände. Så när en tidigare dejt från Tinder plötsligt skrev “Hoppas du får en fin alla hjärtans dag”, blev jag så överraskad och exalterad att jag genast skrev tillbaka “KOM ÖVER PÅ MIDDAG!!”.

Vi hade en dejt någon gång i december. Det var trevligt. Ändå kände jag mig tveksam till att ses igen. Så det blev inget mer. Men nu var situationen annorlunda. Det var alla hjärtans dag. Jag hade nyligen känt mig både lite sårad och sexuellt frustrerad. Så jag tänkte äh va fan.

Jag hade trots allt varit nyfiken på vad som fanns innanför decemberdejtens byxor. Jag var redo att undersöka honom. Ha lite kul. Jag var redo att ta för mig av livets smörgåsbord. Så jag öppnade mitt sinne, överlämnade min utsvultna kropp åt en främlings främmande händer.

Det enda jag ville var att han skulle ta för sig. Använda mig. Bemöta min tungas hungriga rörelser, dra fingrarna längst min kind, stoppa in dem i min mun, greppa tag i rumpan, suga på mina bröstvårtor aningen för hårt. Dra trosorna åt sidan.

Men det här börjar bli väldigt ironiskt. För varenda människa jag har försökt att ha sexuellt samröre med det senaste halvåret, har haft vissa fysiska begränsningar. Något strul. Ståndproblem. Könsherpes. Komplex för liten kuk. Ja. Alla hjärtans dag blev naturligtvis inget undantag.

Jag hade inte reflekterat över det här om det hade handlat om några enstaka. Men nu är det sex personer på rad som sexet inte har fungerat med. Universum verkar ha bestämt att jag ska leva i sexuell avhållsamhet.Bäst att kolla bästföre-datumet på dessa.

#1 - - Amanda CL:

hahaha, förlåt för att jag skrattar men kunde inte låta bli att småle när jag läst det här inlägget.
Bättre tur nästa gång ;)

Svar: Tack du för lyckönskningarna, det behöver jag.
skrivdivan.se

#2 - - Karolina Nilsson Grenabo:

Välskrivet som alltid, det är ett sant nöje att läsa dina inlägg! Hoppas dock på att få se ett inlägg inom snar framtid med lyckligare slut ;)

Svar: Tack Karolina! Det gläder mig mycket varmt att du gillar att kika in här :)
skrivdivan.se

#3 - - Anonym:

Du vet mycket väl vem som skulle gjort det för dig, men personen har väl accepterat läget och att du inte vill ha någon kontakt öht. så varför ödsla tid och pengar för ännu en gång bli besviken?

#4 - - Therese:

Härligt och ärligt inlägg med glimten i ögat, me like! :)

Svar: Thank you :)
skrivdivan.se

#5 - - Mirre - Sweetwords:

Ohh gillar din öppenhet och ajda rackarns det var då den då, men snart så, snart kommer den riddande ståndaktiga "....." till dig han finns där =D

Lite så är det ju här med, förstå mig rät vi har sex, absolut vi har härligt bra sex, ja då man väl har det som småbarnsföräldrer verkar ju dragkedjan och ploppen vara framme titt som tätt ;)

Ska nog skicka detta blogginlägg till min karl då och då,

Svar: "ridande ståndaktiga" rolig du är ;D Jag kan inte föreställa mig hur det är att vara småbarnsförälder och försöka ha ett sexliv... Därför är jag lite rädd för att skaffa barn. Rädd för att romantiken helt ska utebli. Visserligen är den ju rätt död här ändå haha
skrivdivan.se

#6 - - Dan:

🌸🌼🌻

Du får interaktiva blommor i avsaknad av direktleverans samt för att snabbt få ut blommorna! :D

Svar: Thank youuu :)
skrivdivan.se

Till top