GODMORGON

Sexuellt / Permalink / 2

Jag sitter på bussen och snuttar på min latte. Jag skrev en längre text i går kväll men det var någonting som sa mig att jag inte borde publicerade den. Det var en sammanställning av det senaste halvårets totala flopp kring mina försök att para ihop mig med någon.

Alla misslyckade matchningar har nämligen en gemensam nämnare. En gemensam defekt. Förutom att de är plockade från Tinder. Jag skrev kring den defekten, varsamt och nyanserat. Ändå kändes det inte helt bra att publicera. Det är svårt att veta var gränsen går ibland. I alla fall om det finns risk för att man sårar.

Jag skulle aldrig peka ut någon enskild. Men det blir så ironiskt makabert när mönstret är så exakt, det är rätt kul faktiskt. Inte defekten men mönstret.

När jag tar hänsyn till andra lägger jag band på mig själv. Begränsar mitt uttryck och stoppar mig själv från att blomma ut.

Jag ska marinera texten ett tag så får vi se vart den landar. Om den landar. I annat fall kan jag spara den till en eventuell roman. I en sådan är det ju lättare att frånsäga sig ansvaret; "blanda inte ihop mig med en skönlitterär karaktär".

PS. Idag ska jag träffa hypnotisören DS.

#1 - - JUNITJEJ:

Vilka snygga glasögon du har!

Svar: Tack :)
Jeanette Polsäter

#2 - - Mirre - Sweetwords:

Ohh nom nom med latten och så härligt att du publicerade inlägget, gillade det ;)

Svar: Tack för pepp :)
Jeanette Polsäter

Till top