LIKA BARN LEKA BÄST

Livsrapport, Sexuellt / Permalink / 1

Jag kommer aldrig att bli någon vältränad fitness brud. Jag får träningsryck ungefär en vecka i streck var tredje månad. Och varje gång det inträffar berusas jag av den starka övertygelsen: “Det är nu det händer, det är nu jag blir fitness”.

Övertygelsen är alltid lika stark. Jag ser tydligt framför mig hur jag kommer gå runt i solen i ett linne med smala axelband, armarna är perfekt slanka, aningen muskulösa. Under de korta shortsen anar man min fasta, runda äppelrumpa.

Vägen dit är inte ens ouppnåeligt lång. Problemet är att jag inte vill ha det tillräckligt mycket. Jo, jag skulle vilja ha det om någon gav det till mig. Men jag orkar inte göra arbetet. Uppoffringen det skulle innebära.

Jag har aldrig varit fixerad vid kroppars utseende. Däremot finns det särskilda detaljer jag ofta dras till. Men dessa detaljer är rätt sällsynta och ytliga och egentligen helt oviktiga, så jag tänker inte nämna dem här.

Lika barn leka bäst. Väldigt olika personligheter dras ofta till varandra, men jag tror att den man blir lyckligast med är den som ofta tycker och känner som en själv. Jag är inte det minsta intresserad av hätska diskussioner om politiska olikheter och allt vad det kan vara. Har ingen ambition att vinna över någon på min sida. Här blir det rätt hetlevrat ändå.

Men en superviktig komponent för att jag ska känna samhörighet med någon och stanna kvar, är att människan är genuint intresserad av mitt innersta. Om någon är bra på att lyssna. Förstå. Ställer frågor och vill veta allt om mig. Då finns det en lovande chans.

#1 - - ExklusivaMoi:

Mjaaa jag har ännu inte hittat en fördel med att bara träna för att det är trendigt och enbart snyggt *lol*
Jag har dock alltid sportat och som man är så går jag in på det med MEN jag måste först se en jävla bra gynnsamt anledning för MIN del... fakk hell inte för någon annans ffs! Nu när jag inte hinner med att satsa på fotbollen eller handbollen så har träningen lagt på is, saknar att träna men har ingen motivation att träna inför el för men det kommer bli ändring på om en månad för då får jag veta en sak som gör att jag garanterad blir taggad att börja hårdträna =D... jag MÅSTE ha en super motivation för att gå inför något men har jag det jaa dåå jäkla går maskineriet igång i denna tös, HAHHAHAAA! Önskar dig all lycka och fortsatt TREVLIG VECKA, kramen damen<3

Svar: Oj, spännande. Jag ska kolla in hos dig och se om där finns några ledtrådar om vad du hintar om ;)
Jeanette Polsäter

Till top