MITT ICKE SEXUELLA KLIMAT

Sexuellt / Permalink / 2

Nu känner jag att jag snart har levt i celibat lite för länge.

Vad var det för vits med att trycka upp en kopparspiral i livmodern om jag inte ska få användning för den? Som läget är nu gör den bara att jag blöder mer och har kraftigare mensvärk än tidigare. I tre månader har jag velat gå till barnmorskemottagningen och be dem att dra ut den. Jag gillar inte att ha en pryl i min kropp.

Hittills har jag endast fått användning för spiralen en gång. En sexuell akt. 

Det var med Snålverner. Människan som inte ens ville ha avskedssex med mig. Det var därför jag drog därifrån halvett på natten, det var redan slut mellan oss, men eftersom jag ändå skulle sova där kunde vi ju ha sex? tyckte jag. Men det tyckte inte han. Jag antar att alla har olika sätt att hantera eventuella förluster. Om han nu såg vårt "uppbrott" som en förlust.

Jag gjorde det i alla fall.

Hur som helst har jag gjort ett avtal med mig själv att inte söka upp lustan i onödan. Så det här är inget rop efter hjälp eller så. Bara en hastig reflektion av det icke sexuella klimat som råder.

#1 - - OTYSTNAD (Lili):

Finns det inget annat preventivmedel du kan testa? Om inte får vi hoppas att preventivmedel för män snart kommer. Det finns ju redan. Det har bara inte lanserats.

PS: Har också torka. Trodde mitt lesbian life skulle bli roligare än så här, men nä. Är alldeles för introvert för att orka gå ut och träffa någon xD

Svar: Men åh, vad hände med din relation? Eller gick ni vidare på det polygama spåret ? ;)
Beträffande preventivmedel är jag skeptisk till det, gillar inte att tillföra saker till min kropp. Särskilt inte hormoner nu när jag har fått ett så balanserat mående (allt är ju relativt, men du fattar). Ja, jag hörde nåt om p-piller för män, att det testades men att studien avbröts pga biverkningar. Man ba JA? Vad har inte kvinnor behövt utstå för slags biverkningar i alla år haha
Jeanette Polsäter

#2 - - OTYSTNAD (Lili):

Nä, jag dumpade honom och kom inte långt därefter ut som lesbisk så det blev inte så mycket mer av det. xD

Förstår verkligen din skepsis, det är inte alls nice att behöva ha saker i kroppen. Jag testade faktiskt att sätta in en spiral för några år sedan, men p.g.a. min anatomi gick det inte att få in den. Sedan föreslog man p-stav, men jag ville inte ha något i kroppen. Och nu när jag inte längre har sex med män behövs det inte.

Ja, visst är det knäppt? De stackars männen ska inte behöva uppleva en enda biverkning men det är ok att kvinnorna gör det?

Till top