NU TAGGAR VI HEMÅT

Livsrapport, Sexuellt / Permalink / 1

Det har blivit mycket prat om sex här den senaste tiden. Man skulle kunna tro att jag är någon slags sexist.

Jag är inte det. Jag har bara haft otur med vad jag kolliderat med det senaste halvåret. Förvisso var det inte särskilt lyckat innan heller, men då fungerade åtminstone sexet. Vad som har hänt nu förstår jag faktiskt inte. Kanske är det så att jag är så fullständigt besatt av vad jag inte vill ha och att jag på något sjukt vis drar till mig det?

Ingen behöver i alla fall undra om det “hettade till” mellan mig och någon på mässan i Sundsvall. Utbudet var inte så mycket att hänga i granen. Jag sökte väl inte så aktivt heller om jag ska vara ärlig. Eller jo, kollade fan in varenda man. Helena försökte hjälpa till och vi utvecklade ett kodspråk ifall någon lämplig uppenbarade sig. Men det blev inga allt för upphetsande möten.

Nu sitter vi i en taxin på väg till Sundsvall flygplats och sjunger till Vill ha dig i mörket hos mig. Taxichauffören skrålar också med. Nästa destination: Stockholm.

#1 - - Mirre - Sweetwords:

Men ibland blir det ju så att man fixerar sig och svårt att få bort det ur huvudet just då, men hehe snart blir det skott i mål ska du se haha

Svar: Hehe ja, vi får väl se om det händer nåt kul innan sommaren. Är man sexuellt avhållsam tillräckligt länge så brukar sexlusten avta. Jag kan ju alltid invänta den gråszonen. Så slipper det bli några fler desperata nycker.
Jeanette Polsäter

Till top