HAN ÄR TVEKSAM

Sexuellt ❤ / Permalink / 3

Nu är den här veckans romantiska verklighetsflykt över. Jag och trebarnspappan skiljdes åt i morse och nu ska han ha sina barn i en vecka. Vi kommer inte att kunna ses.

I en sådan här konstellation har jag aldrig befunnit mig i och det känns obehagligt. Vi har bara känt varandra i några dygn. Det skulle vara så smidigt att backa nu. Vara förståndig och bespara sig själv onödigt lidande. Han är tveksam på mig också, han sa det igår. Tveksam på mig som helhet.

Kan ni fatta det??? Att någon är tveksam på mig som helhet?

Att höra att jag inte är ett självklart val för honom gjorde ont. Att veta att jag har gett av mig själv, varit mig själv och förstå att det kanske inte räcker till. Vi låg i min säng. Sovrummet var mörkt, endast ett dovt gult sken från glödlampan som hängde i fönstret. Mitt hjärta bultade så hårt. Jag kände att mina ögon var kraftigt uppspärrade, stirrade rakt in i hans, medan jag försökte lyssna på honom och verka normal.

Men jag förstår att han är tveksam. Han har sina skäl, likväl som att jag har mina. Att han är försiktig gör att jag tycker om honom mer. Han värnar om sig själv. Män som försöker tränga sig in i mitt liv utan någon som helst egen integritet, tappar jag snabbt respekten för. 

#1 - - Mirre - Sweetwords:

Snygging, =D. Men ah förstår er båda, såklart blir du lite sårad, men ändå så märks det ju att han är seriös och inte bara vill "leka" så ja svårt. Men han verkar ju ändå intresserad allt

Svar: Tack för reflektioner. Behövs ;)
skrivdivan.se

#2 - - Johanna:

Usch, jobbigt det låter. Verkar som ni båda har själ att vara försiktiga. Och ibland måste man lyssna på det och ibland inte, svårt att veta i förväg:)

#3 - - Dan:

Det är ju småsakerna som gör helheten. Man är ju aldrig säker på en hel person.
Otroligt snyggt kort dock, även om det ustrålar oklarhet och förvirring.

Svar: Tack snälla du :)
skrivdivan.se

Till top