JAG VET JU INTE VILKA HAN SKRIVER MED

Sexuellt ❤ / Permalink / 3

Jag mår illa när han inte hör av sig. Över ett dygn har gått. Inte ett enda sms. Jag har börjat ställa in mig på att det är över. Han har ändrat kurs. Han inte vill träffa mig igen.

En annan del av mig försöker applicera alternativ nummer två; han har tre små barn hemma som pockar efter hans uppmärksamhet precis hela tiden. Så det finns inget utrymme för mig. Om sådant är fallet skulle jag känna mig lugn, om jag visste att det var det som var skälet. Men just nu vet jag inte. Och när jag inte vet blir jag osäker. Drastisk.

Jag tänker på olika lösningar för att göra situationen mer lindrig. Ska jag ladda ner Tinder? Börja skriva lite med någon annan? Ta mig ut på stan, öppna ögonen och le sött mot varenda jävel för att försäkra mig om att jag är ett uppskattat byte?

Jag vet ju inte vilka han skriver med. Vilka han tänker på. Så varför ska jag ligga här och vara en människa trogen som kanske inte ens vill ha mig? Men jag vågar inte välja den mörka vägen. Jag är för rädd. Rädd för karma. Övertygad om att universum kommer att ändra kurs (och inte till min fördel) om jag börjar leva i otukt.

Egentligen är jag en fri människa att göra precis vad jag vill. Men universum har vissas lagar. Och dessa lyser upp vägen för mig väldigt starkt, så jag vågar inte göra annat än att lyda.

#1 - - Mirre - Sweetwords:

Skicka sms du då ;) kanske han svarar?

#2 - - Dan-banan:

Du är ett uppskattat byte!
Är det så att han inte uppskattar eller ser det så är det nog en bit ifrån vad du förtjänar.
Att fundera över saker och ting skapar ofta mera oro än vad som behövs. Spendera hellre tiden med annat tills du har en jämn tankebana igen.
Det är nästan sol - ta en lång promenad
Unna dig själv - ät god mat och gå på spa
Låt tankarna flyta iväg - kolla på en bra film / bio
Pyssla med saker du behöver fokusera på - testa på drejning

Det är lättare sagt än gjort tyvärr, det är mycket lättare att vältra sina tankar i hur man mår och inte göra saker som verkligen hjälper en själv.

#3 - - Johanna:

Ja så är det. Man känner oftast vad man ska göra bara man lyssnar😊

Till top