NU SKRIVER JAG OM TREBARNSPAPPAN

SKRIVDIVAN skriver för fullt. Jag fortsätter att skriva och texter publiceras på Instagram. Om du undrar vad som hände mellan mig och trebarnspappan så skrivs historien där, det känns som att Instagram just nu är rätt forum för mina texter, det är skönt med bara en kanal.

Här kommer en av texterna som jag nyligen publicerat på Instagram:

“Blir du extra djup när du är ute till havs?” frågade han mig. “För att jag är så tyst eller?” sa jag och såg honom rätt i ögonen. Väl medveten om att inget i mitt ansikte rörde sig åt något håll. Han skrattade. Och jag kunde inte avgöra om det var ett roat eller ett nervöst skratt. “Visst är det så?” sa han igen. Jag framkallade ett subtilt hastigt leende som jag genast tog tillbaka. Om du bara visste vad jag tänker på! ville jag säga; jag kan inte göra något annat än att gå igenom precis allt om och om igen som vi pratat om de senaste dagarna. Såret värker ständigt. Såret från förra veckan. Såret från igår. Jag läker aldrig förstår du inte det? Men inget av det där kunde jag delge honom. För det skulle han tycka var jobbigt. Jag hade tyngt ner honom tillräckligt de senaste dagarna. Krävt honom på svar han inte velat ge. Men även om jag redan här började bli väldigt kluven till oss, så var jag fortfarande villkorslöst besatt av att fånga honom. Och då behövde det ske efter hans regler. Tygla dig nu, sa jag till mig själv. Var inte så knepig. Krånglig. Gör honom inte så obekväm hela jävla tiden.

Hoppas du hakar på till Instagram!! @skrivdivan
ExklusivaMoi:

Määääh!!!! Har inte någon instagram jööööh *muttrar* Vill se massa vovve-bilder + texter ;/...
Ha en super TREVLIG VECKA iaf, massa kraaaamar<3

ExklusivaMoi:

*titta in* Bara för att visa att jag har ögon på dig =P

Svar: <3
Jeanette Polsäter

Fredrikc :

Anonym:

Vadå anonym!? Hadock 1 e jag, berätta, jag vill läsa mer!

Anonym:

Vadå anonym!? Hadock 1 e jag, berätta, jag vill läsa mer!

ExklusivaMoi:

Hohoooooo *hör ekot* Buhuuu har ingen instagram så jag får inte ta del av dina underbara texter och tankar längre ;(... mera buhuuu!! GOD JUL å GOTT NYTT ÅR iaf *S*

Kommentera inlägget här: