Storleken på kuken är viktig. Ledsen killar men så är det. Jag har läst många ljug-artiklar om att “storleken inte har någon betydelse” som är till för lugna mindre privilegierade män. Vilket trams. Därmed inte sagt att det är kört för män med väldigt liten penis. Ni får helt enkelt kompensera med andra kvalitéer.

Så vad är en liten penis? Jämför inte din penis med dolmarna som figurerar på porrfilm. På porrfilm syns mest kukar som är en bra bit över medel. Och det är en ganska liten andel av alla män som har den storleken. Jag har träffat många män som har varit nojiga helt i onödan.

Sedan kan man fråga sig vad “medel” är, eftersom att det kan variera beroende på vilken del av världen du har ditt ursprung. Denna globala peniskarta ger en fingervisning, där svenskarna ligger på trevliga 15 centimeter. Kartan  indikerar dock endast penisarnas längd. Omfånget har givetvis också betydelse.

Självklart är det härligt att bli uppfylld av en riktigt stor och kuk. Vi som har upplevt skillnaden vet. Även om situationen i sig är rätt sällsynt. Och vi vet att vi sällan får allt i samma paket; de där extra centimetrarna i längd och omfång är inte så mycket värda, om du inte är en skön person i övrigt.

7 tips till dig med liten kuk

Men om du vet att du verkligen har en väldigt liten kuk, vad kan du göra? Tyvärr så finns det inte någon tillförlitlig metod att förstora penisen med permanent. Så det handlar om att göra det bästa av situationen.

  1. Utveckla andra egenskaper. I sängen kommer du aldrig att bli den där brunstiga porrfilmshingsten som pumpar brudarna galna mot en dörr. Men du kanske har skön humor, är extremt lojal, har mycket pengar, är vältränad… Tänk på vad dina största styrkor är, utveckla dem och lyft fram dessa.
  2. Skaffa en magisterexamen i oralsex. Mina värsta oralsexupplevelser har varit med män som tror sig använda en universell teknik som funkar för alla kvinnor. De struntar i att känna in hur man vill ha det och bara kör på. Snälla gör aldrig det! Blir du hennes kung på att tillfredsställa oralt finns stora chanser att hon förlåter din minidick.
  3. Låtsas vara stolt över din kuk även om du inte är det. Det smittar av sig till det positiva både på dig själv och din kvinna. Självdistans är sexigt. Prata gärna om din penissituation. Men på ett lättsamt sätt, aldrig någonsin självömkande.
  4. Lägg en kudde under hennes höfter när ni ska köra missionären. Att det finns ställningar som lämpar sig bättre än andra har du säkert redan klurat ut. Pejla av vad som blir skönast för din partner och inte bara vad som är skönast för dig.
  5. Bli vän med analsex. Kanske är svårt att tillämpa denna om du/ni inte har en naturlig dragning till analsex, men väl värt att utforska. Kanske föra in en dildo i hennes vagina samtidigt som du tar henne där bak?
  6. Pumpa upp kuken med en penispump. Den ska användas några gånger i veckan för bästa effekt. Du pumpar upp blodpropparna i penisen som gör att den sväller mer vid erektion. Ju oftare du gör detta så tänjer du ut blodpropparna så att de “tränas” att svälla mer över tid.
  7. Small penis humiliation. Detta låter troligtvis helt galet, så don’t shoot the messenger nu okej. Men det finns en vedertagen fetish där kvinnor går igång på att förnedra små kukar. Detta kräver såklart att du har en undergiven läggning och att du kan tänkas igång på denna typ av underkastelse. Men tänk vad smidigt om det kunde bli en win-win.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »