Många BDSM-människor som jag har träffat i Sverige säger att “BDSM-scenen i Los Angeles ska vara sååå bra”. Är det något de bara hört, eller faktiskt själva har upplevt? frågar jag mig själv nu, när jag sitter i sängen och funderar över gårdagens märkliga event i Hollywood, som hade verkat så lovande.

Jag trodde verkligen att BDSM i LA skulle vara high-class. Samma som i Stockholm fast ännu bättre. Typ större och häftigare lokaler, mer spejsade outfits, snyggare människor och jättemycket utlevnad av kinks & fetischer. Men nej. Det var helt och hållet tvärtom. Fast värre. Ett stort skämt faktiskt.

Folk såg risiga ut

Framför allt så rådde en total brist på estetik. Folk var knappt uppklädda. Några enstaka tjejer hade nätdräkt och klackar, men männen kom dit i jeans och urtvättade t-shirts och alla oavsett kön såg rätt risiga ut. Inte att de blivit födda i vanskapta kroppar, men ingen verkade ta vidare hand om sin fysiska hälsa.

Det jag framför allt har gillat med de BDSM-event som jag har varit på i Stockholm är att det generellt inte dricks alkohol. Fokus ligger på utlevnad. På eventet i Hollywood fanns det ett rum där folk satt och rökte crack. Och det var generellt rätt bristfällig BDSM-atmosfär. Vissa hade lite spanksex i någon soffa, men mer avancerat än så var det inte.

Olagligt att arrangera BDSM-event

Vi fick också veta att det tydligen är olagligt att arrangera BDSM-event i USA. Eller alla fall i Californien. Man får inte ta betalt för att sätta ihop event där folk kommer för att har sex. Det är det sjukaste jag har hört på länge. Men det sagt, så undrar jag var alla uppfattningar om att “BDSM-scenen i Los Angeles ska vara så bra” kommer ifrån.

Jag kan bara inte tro att det jag upplevde igår är sanningen om BDSM-scenen i Los Angeles. Vi kanske bara hamnade på fel plats. Jag hoppas verkligen det. Det måste vara så. Om du har någon erfarenhet av BDSM-event i LA så får du jättegärna höra av dig till mig kontakt@skrivdivan.se. Webbplatsen jag använder mig av är Fetlife.

2 Comments

  1. Haha..skojar du? att det skulle finnas snygga välvårdade hälsosamma människor i USA? :))
    Nordiska folks är nog mest reniga, vårdade och allmänt fina i hela världen..så glöm det

    • Äsch man hoppas ju liksom. Finns massor med snygga och välvårdade människor här också, så verkade inte helt orimligt att de skulle hålla till på BDSM-event, där man i mångt och mycket ”visar upp sig”. Jag ger inte upp hoppet som sagt 😉

Lämna gärna en kommentar!

Translate »