Är slavgrejen sexuell för mig? Sedan jag blev mer insatt i BDSM och började ha undergivna slavar har gränsen för vad som är sex för mig suddats ut lite grann. Sex känns betydligt mer komplext. Och allt känns inte så viktigt att definiera…

Till exempel vad slavgrejen generar för slags energier i mig – är det sexuella energier? Ja, på ett sätt. Men bara ibland och med vissa slavar. Men mest skulle jag beskriva det som en rusig och kraftfull energi som får mig må väldigt bra.

Även om orsalsex har hänt – så tänder jag vanligtvis inte på att dominera sexuellt. Jag vill ha dominanta män. Jag är verkligen inte intresserad av att ha en romantisk parrelation med en undergiven man. Ändå så roas jag av att ta kontroll över slavarnas sexualitet och att kräva dem på lojalitet och trohet gentemot mig.

Så på sätt och vis är slavgrejen sexuell. Ibland. Men den dominerande kraften som är återkommande för de slavrelationer jag hittills har haft, är den där rusande energin som får mig att känna mig stark och upprymd . Och den energin väcks bortom sex och attraktion.

2 Comments

  1. Madame that was a very sophisticated and nuanced expression of what sex is.

    For me sex is %95 mental and %5 physical. It is the manifestation of the mental part that is the most exciting and most interesting.

  2. Slavgrejen är inte sexuell för mig. Tvärtom är det obehagligt och har endast negativa konnotationer för mig.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »