Första dagen i total frihet. Igår var sista dagen på mitt jobb och jag känner mig så lättad. Äntligen kan jag andas ut. Obeskrivligt tacksam är jag, för åren jag fått på denna fantastiska arbetsplats. Med bästa människorna. 

Men sedan jag i januari detta år bestämde mig för att flytta tillbaka till Los Angeles har det varit omöjligt att fokusera, vara närvarande och hålla motivationen uppe, när jag enbart har längtat efter en enda sak. Min emigration. Min nystart. Min frigörelse.

Att avsluta på jobbet var en av alla stora apparater som låg kvar på listan. Jag har hyrt ut min lägenhet, sålt bilen, vaccinerat Filippa, fixat pass till henne och visum till mig. Jag har sålt möblerna som ska säljas, fixat bostad första veckorna i LA, med mera.

Om en dryg månad åker jag och det känns så extremt skönt att vara helt ledig sista tiden i Sverige. Få landa. Denna exklusiva tid spenderas med nära vänner, hängivna tjänare och med min nyfunna älskare som har svart bälte i att slicka fitta.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »