När jag gick vaknade i morse klättrade det en äckelspindel på min vägg i sovrummet. En med liten kropp och långa ben. Den värsta. Jag tog genast min effektiva giftpistol och sköt ihjäl den med ungefär femton skott. Viktigt att säkerställa att de verkligen dör. Men liket vågar jag inte ta bort. Det skapar för mycket äckelkänslor.

Den sjuka är att jag inte drabbades av samma dödsskräckpanik som jag i vanliga fall drabbas av. Är det för att jag var så nyvaken? Eller höll jag mig lugn utifrån respekt för min roommate som låg och sov? Nja… Jag har tidigare gått och knackat på hos grannar klockan sex på morgonen för att få hjälp med likande situationer.

Kan det vara så att jag börjar vänja mig med spindlarna? Är det ens sannolikt? Om sådant som att vänja sig vid spindlar existerar så vore det fantastiskt. För det är väldigt livsbegränsande att leva med spindelfobi. Så trots att morgonens spindelmöte var vidrigt, så känner jag ett visst hopp.

2 Comments

  1. Bra jobbat!!! <3 Exponering brukar hjälpa mot många typer av rädslor. Usch, jag är själv rädd för spindlar, getingar och andra insekter, så förstår hur jobbigt det måste vara. Skönt att veta att det går framåt med det, och på den ljusa sidan..Nu när du i är i LA så slipper du ju vintermånaderna som kommer nu, så gött! :)))))

    • Tack, känner mig stolt över mig själv faktiskt. Impulsen att byta lägenhet har slagit mig flera gånger. Men inte säkert ens att situationen skulle bli bättre. Min kompis som bodde i ett lyxigt hus i Brentwood hade Svarta änkor i hela trädgården. Lite värre än detta kan man säga. Är tacksam vaaarje dag för att jag kommer slippa mörker och kyla 😁💛💫

Lämna gärna en kommentar!

Translate »