Cuckolding är en fetisch där mannen i en relation går igång på att hans kvinna är “otrogen”. Han vill gärna höra om detaljerna och gillar att se på när hon roar sig med andra. Cuckolding. En sexig fetisch helt i min smak.

Berättar gärna om sexuella äventyr

Det är nog ingen slump att jag drar till mig slavar som gillar cuckolding. Och som den exhibitionist jag är, känns det helt naturligt för mig att korrespondera med dessa utsvultna individer med denna fetisch. De är så formbara och tacksamma.

Om jag gör mig i ordning för en dejt och känner mig snygg, vill jag gärna skicka en bild till någon av mina hängivna och få den omedelbara dyrkande responsen som jag vet att jag får. Efter ett lyckat sexuellt äventyr vill jag berätta alla detaljer för någon som jag vet kommer älska att lyssna – och samtidigt bli en gnutta avundsjuk. Jag älskar att föreställa mig hur deras inlåsta minidick blir hård i andra änden av telefonen, hur buren fylls upp av längtan och beundran.

Liten kuk är till slavens fördel

Många slavar med denna fetisch har liten kuk. Det gäller såklart inte alla slavar, en av mina cuckolding-slavar hemma i Sverige hade stor kuk. Men jag ser helt klart en trend. Små kukar bland dessa slavar är vanligast. Och jag måste betona det här → en liten kuk är i detta avseende faktiskt till slavens fördel. Hans sexuella dysfunktion hjälper mig att vägleda honom utan distraktion och framför allt så hjälper den honom att acceptera och förenas med sitt verkliga syfte: att dyrka och tjäna sin Härskarinna.

Nu har ju slaven som redan identifierar sig som en riktig slav redan förenats med sitt syfte att tjäna. Han har troligtvis känt att kvinnan varit överlägsen honom innan han ens blev könsmogen. Så det är ingen insikt som vi Härskarinnor behöver hjälpa honom med. Bara ibland påminna. Och de älskar att bli påminda. De skänker dem ett behagligt lugnt att få veta att de tillhör en stark kvinna och gör maximal nytta.

 Jag tror att jag och cuckolding-slavarna är skapta för varandra. Som de grekiska gudarna sa innan mig…

“I feed off praise and adoration and I’m not ashamed to say I deserve it”.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »