Vad är en vanlig dag mellan en domina och hennes slav? För min del har relationen mellan mig och mina slavar sett rätt olika ut. Olika lustar väcks med olika slavar. Även om det hela tiden är hushållsarbetet som står i fokus.

I några av domina/slav-relationerna jag hade i Sverige gav jag rätt så elaka uppgifter. Men då hade jag i mitt bakhuvud att jag vet att de gillar sånt, så även om slutförda uppgifter kan få mig att skratta rått och länge, så handlar det inte bara om elakhet. 

Slavens arbetsuppgifter

Slaven ska checka in med mig innan klockan 12:00 varje dag. Han måste alltid svara på mina meddeladen inom en timme. Han ska, direkt när jag så önskar, skicka bild eller filmbevis på att han bär sin kyskhetsbur eller att han utför annan uppgift som jag gett honom.

Minst en gång i veckan utför slaven hushållsarbete åt mig. Han tvättar, städar, lagar middag och förbereder matlådor. Han får även skjutsa mig runt till mina olika ärenden, alternativt betala för min Uber.

Som en stolt butler

Ibland besöker jag slavarna i deras hem. Då ser jag till att lämna en påse med smutstvätt och att få hemlagad mat serverad. Slaven får naturligtvis inte sitta till bords tillsammans med mig. Han servar mig som en stolt butler. Om vi konverserar får han stå placerad bredvid mig på alla fyra, som en liten hund.

Idealsituationen vore såklart att ha en live-in-slav. Då skulle nog båda få ut maximalt av relationen på ett naturligt sätt. Nu träffar jag vardera slav ungefär en gång veckan, men man behöver planera lite, och det är inte säkert att man/jag alltid är på mitt mest kreativa humör när vi väl ses.

Ibland vill jag bara sitta tyst och äta maten han ordnat till mig medan han diskar och städar. Ibland vill jag fråga ut honom om hans snuskiga fantasier, jävlas med honom, eller kanske dela ut någon liten bestraffning.

Viktigt att ta det lugnt

Under min relativt korta tid som domina har jag framför allt lärt mig att ta det lugnt och inte stressa fram något. Precis i början har jag ibland haft lite bråttom, kanske velat “toppa” nån känsla jag gått igång på tidigare och sen forcerat fram samma situation. Detta har alltid lämnat en olustig eftersmak.

Det har hänt att jag känt krav på mig själv att jag behöver vara dominant på ett speciellt sätt. Och denna föreställning är viktig att släppa helt och inte agera på. Det tar död på den lekfulla, naturliga lusten som fanns där från början.

Måste kännas rätt

Naturligtvis ska båda parter få ut något av relationen. En slav/domina relation är ett maktutbyte som kan innebära olika saker för olika för olika personer. Men man ska bara göra det som känns rätt och lustfyllt för en själv.

Så jag låter det som sker ske organiskt. Jag är enbart mig själv. Och min erfarenhet är det tillvägagångssättet hittills har burit ganska långt.

4 Comments

  1. Intressant läsning!

    Är som sagt rätt påläst själv om bdsm och olika aktiviteter och intressen däri. Vad man gillar och tänder på är ju helt individuellt och det gäller ju att hitta folk med liknande intressen, även inom bdsm och det sexuella. Det är långt ifrån allt jag finner intressant själv inom bdsm-världen och en del grejer skulle jag känna rent obehag inför. Men jag har däremot full förståelse för att andra gillar och tänder på det! Och det är alltid intressant att lära sig mer.

    Antar att du redan känner till Findom? En fetisch där män tänder på att skämma bort kvinnor, betala grejer åt dem eller bara ge dem pengar på plats och sen försvinna igen, i s.k. “cash point meets”. Inte mitt intresse, men ett tips och nog en ganska lukrativ inkomstkälla för en Domina! Du kan ju alltid söka efter några såna slavar också. 🙂 Många tycks hålla till på Twitter. Och fördelen med L.A. är väl att det är en så stor stad också, där man kan hitta folk av alla sorter. Och massor av alternativa klubbar också, antar jag.

    • Ja… har inte haft tid att utforska BDSM-scenen här i LA lika mycket som jag skulle vilja. Men det kommer väl 😊

  2. Lovely post, especially the last part about taking it slow and organic.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »